Digidexo.com

Hvordan avlaste en Fever Blister Det er Inside the Nose

Munnherpes forårsaket av herpes virus kan noen ganger utvikle inne i nesen. De er smertefullt og kan hindre pusting gjennom neseborene. Over 95 prosent av befolkningen bærer herpes virus, og det er som regel i perioder med stress, eller når immunsystemet er deprimert at munnherpes oppstå. Relief kan komme i form av vitamin eller aminosyre tilskudd, eller med reseptbelagte legemidler. Med tiden og litt pleie, kan feber blemmer i nesen styres og kan forsvinne.

Bruksanvisning

•  Ta lysin kosttilskudd. Lysin er en essensiell aminosyre som kan styrke immunforsvaret og få deg på vei til bedre helse. Lysin er effektiv fordi den angriper viruset kapsel av herpes viruset, hindre ytterligere replikasjon. Lysin hastigheter dermed utvinning fra munnherpes. En vanlig dose på 3 gram lysin to ganger om dagen med vann vil hjelpe hastighet utvinning av disse munnherpes i nesen. Hvis du har hyppige utbrudd, prøve å ta 500 mg to ganger per dag som et forebyggende tiltak.

Legg Vitamin C til din helse regime. Sublingualt Vitamin C, eller Ester C er gode valg. Vitamin C er kjent for sin evne til å øke immunforsvaret og hastighet utvinning fra herpes utbrudd. Ta 1 gram C-vitamin to ganger om dagen for å bli kvitt feber blemmer i nesen.

Prøv å ta en muntlig reseptbelagte medisiner laget for herpes virus. Disse stoffene inkluderer acyclovir, Valacyclovir og famciclovir. De virker ved å forstyrre viral DNA replikasjon og dermed fører til utvinning fra munnherpes i nesen.

Få nok hvile og avslapning. Ta naps når du er sliten, og prøve å få minst åtte timer søvn per natt. Ta strekke pauser når du står opp. Prøv noen dype, avslappende åndedrag når du føler noe stress kommer på.

Spis rikelig med grønne bladgrønnsaker og har rikelig med fersk frukt. Riktig ernæring er viktig for god helse. Prøv å drikke åtte glass med rent vann per dag for riktig eliminering av avfall.

6. Ta en daglig multivitamin tablett. De fleste helsekostmarkedet vil ha en vitamin delen. Sørg for at nettbrettet har minst 100 prosent av det anbefalte dagsbehovet av vitamin B1, B2, B6, B12 og sink.