Digidexo.com

En naturlig kur for binyrene Utmattelse

Konstant stress kan byrden din adrenal systemet til point of failure, som farlig senker DHEA og kortisol hormon nivåer. Binyrene utmattelse symptomer er variert og inkluderer slapphet, søvnmangel, karbohydrat cravings, tåkete minne, muskelsmerter, kvalme, oppkast og diaré. Blodprøver kan bekrefte binyrene utmattelse og legen din kan skrive en resept, men hvis du vil ha en annen måte å behandle binyrene utmattelse er det mange gunstige naturlige urter og kosttilskudd tilgjengelig.

Urter og kosttilskudd

Ta DHEA tilskudd. Kroppen din produserer normalt 25mg av DHEA daglig. Imidlertid, denne mengden avtar med alderen. DHEA erstatning kosttilskudd er tilgjengelig i 5 mg, 25 mg og 50 mg, og vil fylle lave DHEA nivåer. Følg instruksjonene på etiketten for riktig dosering.

Ginseng kan være effektive i en naturlig terapi. Det finnes to forskjellige typer ginseng som vil hjelpe kurere adrenal utmattelse - asiatiske og Siberian. Asiatisk ginseng er den anbefalte førstevalg. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du erstatte med sibirsk ginseng. Asiatisk ginseng er svært effektiv i å balansere DHEA og kortisol nivåene tilbake til en sunn balanse. Følg instruksjonene på etiketten for riktig dosering.

Lakris rot inneholder glycyrrhizin som hemmer nedbrytningen av kortisol. Dette gjør det mulig å øke kortisolnivå i kroppen. Følg instruksjonene på etiketten for riktig dosering.

Yoga

Trening er det samme som en magisk pille som kurerer så mange ting. Hvis du lider av adrenal utmattelse tanken på å trene kan føles overveldende. Den perfekte løsningen er å praktisere yoga. Til en person som aldri har prøvd yoga kan det ikke se ut som en svært effektiv form for trening. Men for å holde yoga krever styrke og balanse. Yoga vil bygge kjernen styrke, lindre stress, og bygge muskler. Når gjort regelmessig, har yoga en unik beroligende effekt på kropp og sinn.

Betraktninger

Det er viktig å unngå dehydrering. Husk å drikke rikelig med vann hver dag når du tar urter og kosttilskudd.

Binyrene bidra til å regulere blodsukkeret. Overdreven bruk av sukker og koffein i ditt daglige kosthold vil over arbeide binyrene. Eliminere sukker og sentralstimulerende stoffer som koffein vil bidra til å lette stress på binyrene.