Digidexo.com

Hvordan finne BPA-frie drikkebegre

Bisfenol-A, eller BPA, er en syntetisk kjemisk brukes til å gjøre klar og sterk plast. Det er kjent å forstyrre østrogen og interferere med utviklingen av reproduksjonskanalen hos både menn og kvinner. Mens juryen kan fortsatt være ute på sin sikkerhet, er ikke villig til å ta sjansen og velge BPA-frie alternativer mange familier.

Bruksanvisning

Kvitt ditt hjem av BPA-holdige produkter

•  Innse containerne som har BPA. Alle polykarbonat beholdere er kjent for å ha BPA. Polykarbonat er en hard plast med en gjenvinningskode på 7. De populære bruksområder inkluderer sport flasker og uknuselig tåteflasker. Hvis du mistenker at dine tåteflasker, sippy kopper eller sport flasker kan inneholde BPA, kan du ringe produsenten direkte. Selskaper jobber hardt for å få denne kreftfremkallende av markedet, og de fleste produsenter er svært nyttig.

Vær forsiktig med beholdere som er over et år gammel. De fleste produsenter ikke begynne å produsere BPA-frie beholdere inntil nylig.

Spør produsenten om deres returrett. Mange bedrifter har en ny prosess der de vil gi deg sin nye BPA-frie container når du slår på din gamle container.

Husk å sjekke andre produkter, slik som smokker og sølesikkert ventil i ditt barns sugekopp. Bare fordi beholderen er BPA-fri betyr ikke at ventilen kan kreve det samme. Som du bytte ditt gamle container, be selskapet om de delene av den nye beholderen for å sikre at det er virkelig BPA-frie.

Ethvert produkt som ikke kan byttes bør resirkuleres. Ikke passere på noen containere som har BPA i dem.

Finn BPA-Free Alternatives

Kjøp plast som ikke inneholder BPA. Emballasjen i butikken vil fortelle deg. Se etter resirkulering trekanten på bunnen. Hvis den inneholder tallet 7, ikke kjøpe produktet. Hvis beholderen er fri for BPA, ringe selskapet for å sikre at de andre delene er BPA-fri også.

Eliminer plast helt å unngå eventuelle misforståelser. Rustfritt stål er et effektivt alternativ til plastbeholdere. Sippy kopper og sport flasker er lett å finne i rustfritt stål. Les emballasjen på sippy kopper for å sikre at tuten og ventiler er også BPA.

For tåteflasker, finne selskaper som aldri har brukt BPA i sine produkter, eller bytte til glassflasker.