Digidexo.com

Bruk av Epsom Salt

Epsom salt (også kjent som magnesium sulfat) er en rimelig og allsidig produkt med utallige bruksområder. Det er ofte brukt for lyng og skjønnhet så vel som hjemme og hagearbeid.

Helse bruksområder

Epsom salt er ofte brukt som en fot suge å lindre såre føtter og myker grov hud. Det bidrar også til å redusere hevelse forårsaket av blåmerker og forstuinger. FDA har godkjent Epsom salt som saltvann avføringsmiddel brukes for sporadisk forstoppelse og uregelmessighet.

Skjønnhet bruksområder

Epsom salt er ofte brukt som et naturlig produkt for ansikt og hud. Det gjør en flott ansikt renere samt hud exfoliator. Fjerne hårspray og overflødig olje fra håret er også et vanlig skjønnhet bruk av Epsom salt.

Husholdning bruker

Epsom salt er ofte brukt som et rengjøringsmiddel i hjemmet. Blande den med flytende oppvaskmiddel kan bidra til å eliminere smuss og skitt på baderomsfliser.

Hage bruksområder

Epsom salt har mange bruksområder i hagen. Det blir ofte brukt til å hjelpe frøene spirer, øker klorofyll produksjon og gjøre plantene vokser sunnere og produsere flere blomster.

Andre bruksområder

Epsom salt har vært effektiv i behandling av toe sopp, løsner hudormer og spyle giftstoffer fra kroppen. Det fungerer også som en avskrekkende for snegler og vaskebjørn.