Digidexo.com

Care Etter Wisdom Teeth fjerning

Noen ganger visdomstennene ta opp for mye plass i munnen. Hvis det ikke er nok plass når visdomstennene kommer inn, vil de visdomstennene presse mot de andre tennene og kan forårsake mye smerte. I dette tilfellet vil visdomstennene må trekkes ut. Denne prosessen kan også være smertefullt og krever spesiell omsorg og bekymring etterpå for å sørge for at pasienten unngår smitte.

Den Gauze Pad

Etter operasjonen vil pasienten merke at en kompress er på plass i løpet av de uttrekks poeng. Disse putene bør holdes på plass i minst en halv time, men kan holdes på plass lenger om nødvendig. Når blødningen har avtatt eller stoppet helt fra utvinning poeng, bør kompress fjernes og kastes. Hvis blødningen ikke stopper, bør kompress byttes ut for ferske pads til elektrodene er fjernet helt og forkastet. Unngå kraftig vaske munnen ut eller berører de såre områder.

Pasienten vil bli sendt hjem, og bør bruke isposer på utsiden av kjeven der tennene ble trukket ut til å bidra til å redusere hevelse.

Medisinering

De fleste pasienter blir foreskrevet noen få dager igjen av smertestillende medikamenter etter fjerning av visdomstenner. Dette er vanligvis Hydrocodone eller Vicodin. Ta medisinen som foreskrevet av kjevekirurg.

Medisinen skal hjelpe med smerte og pasienten vil mest sannsynlig oppleve anfall av ekstrem søvnighet for de første par dagene etter operasjonen. Pasienten bør sove når hun føler seg sliten og bør unngå for mye aktivitet.

Blødning og infeksjon

En viss mengde av blødning er å forvente etter operasjonen. Biting ned på en fuktet tepose i 30 minutter kan hjelpe med overdreven blødning. Teposer inneholder garvesyre, som kan hjelpe blodet danne en blodpropp, og kan stoppe blødningen. Hvis blødningen ikke stopper, ringe kirurgen. Overdreven blødning kan være et tegn på en infeksjon som kalles tørr socket, som kan festes med medisiner på klinikken der prosedyren ble utført.

Hevelse er normalt og bør forventes. De fleste hevelse etter en visdom tanntrekking er ikke noe å være bekymret.