Digidexo.com

Klassiske Tegn på en overgriper på arbeidsplassen

Klassiske Tegn på en overgriper på arbeidsplassen


En overgriper på arbeidsplassen kan ofte skjule sine problemer for en stund, men som hennes misbruk øker, skiltene blir mer merkbar. Ved å anerkjenne de klassiske tegnene, kan du være i stand til å overbevise henne om å få hjelp. Hvis du oppdager noen viser plagsom tegn, ikke raskt beskylde henne for å være en overgriper. Noen ganger folk bare gå gjennom vanskelige perioder i livet; deres atferd ikke nødvendigvis være som følge av rusmisbruk.

Fravær fra arbeid

Personer som har et stoff eller alkohol problem vil rutinemessig gå glipp av arbeid. Når de viser opp og sjefen spør hvorfor de didnâ € ™ t komme inn, de vanligvis ikke har en saklig grunn.

Tardiness

Ofte, folk som er misbrukere wonâ € ™ t møt opp til arbeid på gang. Når de gjør opp for arbeid, vil de ha en dårlig unnskyldning for å være sent. Misbrukere vil ofte finne måter å forlate arbeidet tidlig, så vel.

Unødvendige pauser

Folk sliter med rusmisbruk vil ofte ta lange lunsjpauser. De vil ofte forlater kontoret uten grunn og uten å fortelle noen at de forlater.

Jobbutførelse

Jobben ytelsen til misbrukere synker dramatisk. De dona € ™ t få sine oppgaver gjort i tide, de glemmer viktige møter, og deres arbeid er ofte shoddy.

Unngåelse

Misbrukere på arbeidsplassen vil unngå kollegaer og overordnede. Misbrukere holde for seg selv.

Personlig Utseende

Misbrukere begynne å se bustete. De tar ikke vare på sin personlige hygiene: Håret er alltid rotete og klærne ser rynket og skitne. De kan også løs eller få vekt plutselig, uten noen åpenbar grunn.

Mood Endringer

Folk som er rusmisbrukere vil vise drastiske humørsvingninger, avhengig av om de har hatt sine fikse. De kan begynne dagen glad, men plutselig kaste en rasende fit eller bli deprimert uten grunn.