Digidexo.com

Hvordan å rehabilitere en delvis Torn Hamstring

En betydelig skade på hamstring - gruppen av muskler og sener på baksiden av låret - vil gro over tid. Problemet er at dersom rehabiliteringsprosess for en hamstring belastning eller slitasje ikke blir fulgt på riktig måte, kan skaden ikke helbrede fullstendig. For å få full bevegelse og muskel-bevegelse, må et bestemt rehabiliteringsprosess følges.

Hvordan å rehabilitere en delvis Torn Hamstring

Rehabilitere en delvis Torn Hamstring

Immobilize hamstring. Hold presset av hamstring av å ligge så mye som mulig og bruke krykker når han går.

Påfør en ispose eller knust is i en forseglet plastpose til revet hamstring. Påfør isen til det skadde området i minst 30 minutter annenhver time de første dagene etter skaden.

Hev den skadde beinet når du blir liggende nede. Bruk puter til å heve den skadde hamstring over hjertenivå for å kontrollere hevelse.

Ta anti-inflammatorisk medisin, for eksempel ibuprofen, for å minimere hevelse i det skadde hamstring.

Begynn en lett trening og stretching program av å ri en ergometersykkel eller strekke i et svømmebasseng. Lett trening og stretching bør ikke begynne før minst to uker etter skaden - muligens lenger med mer alvorlige belastninger.

Gjennomføre en strekk program for avrevet hamstring. Strekk hamstring før og etter noe trening.

Hint

  • Under rehabiliteringsprosessen, bør innledende øvelse gjøres med så lite direkte press på den skadde hamstring som mulig.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram når rehabilitere et anstrengt eller revet hamstring.
  • Ikke rush rehabilitering. Anstrengte muskler ta uker og noen ganger måneder å helbrede, ikke dager. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan en skadet hamstring ta minst to uker til så lenge som seks måneder å gro.