Digidexo.com

Kjemikalier som brukes i en kjølepakke

Kalde omslag er instant hjelpemidler som bidrar til å redusere hevelse og betennelse som kommer fra vanlige skader som forstuinger eller muskel trekker. De er praktiske erstatninger for knust is poser. Idrettsutøvere bruker ofte kalde omslag for å behandle en skade. Enkelte kjemikalier i en kald pakke gjør denne enheten fungerer riktig når noen bruker den til en skade.

Ammoniumnitrat

Ammoniumnitrat er en kjemisk forbindelse tilsettes i kalde pakker sammen med vann. Hold to separate inntil noen slår eller bryter den kalde pack. Når dette skjer, ammoniumnitrat og vann blanding. Blandingen danner en endoterm reaksjon, og absorberer varme, men temperaturen begynner å falle raskt etter.

Salmiakk

Salmiakk er en annen kjemisk du finner i kalde omslag. Når ammonium-klorid oppløses i vann, fører det til omgivelsene til å bli kaldt. Derfor, når ammoniumklorid blandes med vann i en kuldepakning, posen blir kaldt, og temperaturen synker i løsning. En person kan føle den kalde energi fra pakningen når noen gjelder den til huden.

Rubbing Alcohol

Ifølge Education.com, kan du lage en hjemmelaget kald pakken ved hjelp av en plastfrysepose, vann og isopropanol. Tilsett vann og isopropanol i en pose i en 2: 1-forhold. Dobbel bag den for å hindre lekkasje. Sett posen i fryseren og vente på at vannet skal fryse. Vannet fryser, men rubbing alkohol vil ikke. Ta kald pakke ut og bruke den flytende delen på forstuet eller skadde området slik at det samsvarer med formen på kroppsdel.