Digidexo.com

Cell salter og avrevne leddbånd

Cell salter og avrevne leddbånd


Alternativ medisin har tilbudt hjelp til mange pasienter som har funnet tradisjonelle medisinske behandlinger utilstrekkelig. Homeopatisk medisin fokuserer på personen som en helhet med et spesielt fokus på forebygging av sykdom og trivsel. Cell salter er kosttilskudd som brukes i homøopatisk medisin som kan hjelpe revet ligament healing.

Hva er Cell salter?

Enzymene i kroppen krever grunnleggende mineraler for å fungere på riktig måte. Celle salter, også kalt tissue salter, inneholder mange av disse viktige mineraler. Det er 12 grunnleggende celle salter: tre kalsium-basert, tre kalium-baserte, tre natrium-basert, en jernbasert, en magnesium-basert og en silika-baserte. En homøopatisk lege vil velge den beste blanding av disse salter til behandling av en gitt tilstand.

Salter for avrevne leddbånd

Ifølge Elixir.com, kalsiumbasert celle salter er viktige for benhelse og hud helbredelse. Mangel på kalsium fosfat kan manifestere seg som verkende smerte mens mangel på kalsium fluor kan føre til langsom sårtilheling. En annen viktig spilleren er magnesium-fosfat, som finnes inne i cellene av muskler og nerver. Disse celle salter kan være nyttige i å forebygge og behandle revet ligamenter.

Ulempene

En avrevet leddbånd er veldig vanskelig å reparere uten hjelp av kirurgi. Det finnes ingen studier som beviser effekten av celle salter for ligament reparasjon. Imidlertid er det mange anekdotiske historier celle salter skal hjelpe helbredelsesprosessen i forbindelse med kirurgi.