Digidexo.com

Hvordan fikse en Torn Muscle

Hvordan fikse en Torn Muscle


En revet eller trukket muskler, også kjent som en muskel belastning, forekommer oftest i leggen under fysisk trening. Vanligvis, vil muskelen rive mens du akselererer eller skiftende retninger. Du kan identifisere en revet muskel ved en popping støy med umiddelbar smerte etter pop. Hvis du lider av en muskel tåre i leggen, vil muskelen seg sammen og tærne vil umiddelbart peke ned. Du kan se blåmerker rundt revet muskel på grunn av indre blødninger i muskelen. Det er noen skritt du kan ta for å helbrede din revet muskel, blant annet besøke legen så snart som mulig.

Hvordan fikse en Torn Muscle

•  Se legen å bestemme bein er ikke brutt, og du ikke har revet noen sener. Hvis du har fått en bekreftelse på en revet muskel av legen din, vil han eller hun la du kommer hjem for å hvile den.

Følg RICE behandling. RICE behandling er nyttig for enhver forstuing --- det står for Rest, Ice, Compression og Elevation. Vikle din revet muskel med et ess bandasje og heve det så blod ikke samle seg i foten. Plasser is på foten og la den hvile for de første dagene.

Delta i passiv stretching. Når du ikke føler noen smerte i revet muskel, som kan ta opp til et par uker, kan du begynne forsiktig strekke det. Hvis du har revet leggmuskelen, mens du sitter ned med beinet utvidet, bøy tærne og nå sakte mot foten med hendene. Gjenta ca 10 ganger. Hvis du føler noen smerte, gjør en mer skånsom strekning som rullende ankelen opp og ned og fra side til side.

Delta i aktiv strekker seg så snart du kan gå på foten. Stå og nå ned til ta på tærne. Hvis du lider av en leggskade, veldig forsiktig utfall ikke-skadet benet foran det skadde beinet til å strekke ut muskelen.

Practice motstand øvelser. Ta en øvelse band og plassere sentrum av den under tærne. Hold hver ende av båndet med hendene og trykk forsiktig ned foten mens du løfter på bandene. Forsiktig strekke beinet mens du bruker motstand band, betaler spesiell oppmerksomhet til stive og ømme områder.

Se legen din når du føler du er smertefri. Han eller hun kan bestemme om du vil være i stand til å gjøre kraftig mosjon igjen.

Hint

  • Drikk rikelig med vann mens du gjenoppretter fra en revet muskel.
  • Hvis du går tilbake til vanlig fysisk trening for tidlig, risikerer du å utvikle en kronisk skade.