Digidexo.com

Behandlinger for menneske Worms

Tro det eller ei, kan over 100 forskjellige typer ormer lever inne i menneskekroppen. Noen er så små at du trenger et mikroskop for å se dem, men andre er synlig for det blotte øye. Disse parasittene er overalt. De er i vann, luft og mat du spiser. Når de får inn i kroppen din, de lever av de næringsstoffene du forbruker daglig og kan forårsake alvorlige problemer på lang sikt. Symptomer kan inkludere magesmerter, astma, anemi og alvorlige fordøyelsesproblemer. Det finnes flere behandlinger for menneskelige ormer du kan slå til som vil bidra til å løse problemet.

Kosttilskudd endringer

Eliminer enkle karbohydrater. Disse matvarer inneholder raffinert hvete produkter, frukt, juice, meieriprodukter og alle sukker. Øk mengden av rå hvitløk, gresskarkjerner, rødbeter og gulrøtter. Disse matvarer har antiworm egenskaper.

Spis mer fiber, og øke inntaket av probiotika som Lactobacillus acidophilus og Lactobacillus plantarum. Å få minst 250 mg en eller to ganger per dag vil holde ormer fra å spre seg. Økende fordøyelsesenzymer vil skape et ugjestmildt miljø for ormer å leve.

Ta 250 til 500 mg av vitamin C to ganger om dagen. Dette vil gi immunforsvaret et løft. Hvis du utvikler diaré, ta en lavere dose.

Urter

Urter kan være svært potent, så det er viktig å jobbe tett med legen din når gjennomgår behandling med urter. De kan ha toksiske effekter hvis ikke målt og brukt som angitt. Noen urter er sterkere enn andre. Den type urt du trenger avhenger av parasitten. Legen bør forskrive den mest skånsomme urter som fortsatt kan behandle problemet effektivt.

Du kan bruke urter i en rekke former, slik som pulver i form av te eller kapsler, glyserin ekstrakter og tinkturer (alkohol ekstrakter). Noen av de mest effektive urter som brukes til å behandle menneskelige ormer er hvitløk, berberis, golden segl, Oregon drue, tea tree olje, malurt, krøllet mynte og svart valnøtter.

Tradisjonelle Drugs

Når du går til legen, er en av de første tingene hun vil spørre om du har reist utenlands, og om du nylig har gått ned i vekt. Hvis legen mener du har ormer, vil hun undersøke avføringen. Hun kan også gi deg streng test. Du svelge en del av en streng, og da er det trukket opp igjen slik at innholdet i magesekken kan bli undersøkt og testet. Du kan også trenge røntgen.

Du vil være foreskrevet medisinen antatt å være mest effektive mot de parasitter. Noen medikamenter krever bare én dose, men andre bør tas i flere uker. Det er viktig å ta legemidlet slik legen foreskriver det eller det ikke fungerer.

Vermox er foreskrevet for hookworms, rundorm og pinworms, og Mintezol gis for å behandle threadworms eller svinekjøtt ormer.