Digidexo.com

Hjem Løsning for eksterne hemroids

Hemorroider er en vanlig sykdom som påvirker menn og kvinner. Folk er generelt redd for å diskutere spørsmålet om hemorroider med deres helsepersonell fordi de finner emnet pinlig. I en alder av 50 år, har 50 prosent av mennesker opplevde virkningene av hemorroider. Det er mange måter å få lindring fra hemorroider, men det er fortsatt best å først diskutere alternativer med legen din.

Årsaker

Hemorroider er årer, ligner på åreknuter du kan få på bena, som sveller opp utenfor din anus. De starter mykt, men vil etter hvert slå hardt hvis venstre ubehandlet. Årsaken kan blant annet tvunget avføring forbundet med forstoppelse, diaré, sitte i lange perioder, tunge løft og fødsel. Folk har også vært kjent for å utvikle dem ved hardt hoste eller nysing og oppkast.

Symptomer

Symptomer på hemoroider kan være så variert som årsak. Noen mennesker bare oppleve litt av blødning når de har avføring. De opplever ingen smerte og se litt av blod på toalettpapir eller i toalettet selv. Andre kan ha smerter, generelt, eller mens du har avføring. Det er ikke uvanlig å oppleve kløe rundt anus, spesielt etter avføring. Du kan også være i stand til å føle hemoroider selv. De kan føle seg som en enkelt bule av hud eller liker en drueklase som stikker ut fra anus.

Behandlinger

Unngå overdreven press på hemorroider og bruke smøring for å unngå irritasjon. Du kan prøve å sitte på en plast bolle og bruke vaselin for å hjelpe med dette. For å bidra til å avlaste presset på området, slitasje bomull undertøy og løstsittende klær. Hvis du opplever svie, prøv å sitte på en bøtte fylt med is. Hvis du synes det er mye smerte, bruke en over-the-counter smertestillende. Væt området i et grunt bad i 15 til 20 minutter tre til fire ganger om dagen. Trollhassel pads, som kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken, kan bidra til å lindre kløe. Pass på at du grundig rens anus etter enhver avføring. Ta et avføringsmiddel eller krakk mykner for å unngå å belaste når du har avføring.

Forebygging

Spise en høy-fiber diett rik på frukt, grønnsaker og hele korn vil hjelpe myke avføringen, noe som bidrar til å hindre hemorroider fra forming. Junk food gjør avføringen hard og kan føre til forstoppelse, så unngå det. Alkohol er også en gjerningsmann. Hvis du drikker, vurdere å gi det opp. Personer som er overvektige og de som røyker er mer utsatt for hemoroider. Det er best å arbeide med legen din for å komme opp med et vekttap plan og etter måter å slutte å røyke.