Digidexo.com

Ti ting du bør fjerne fra kostholdet ditt

Ti ting du bør fjerne fra kostholdet ditt


Alles kropp fungerer annerledes. Noen mennesker kan slite med vektøkning, mens andre er gluten-intolerant. Hvis du ønsker å spise sunnere, eliminere bearbeidet mat og legge til mer fersk mat til ditt daglige kosthold.

Det er 10 matvarer og drikkevarer bør du fjerne fra din diett for den sunneste å spise. Hvis du har en vanskelig tid å eliminere alt på en gang, utføres på ett element om gangen for å redusere inntaket gradvis. Hvis du erstatte disse matvarer med næringsrik, fersk mat, kan du redusere risikoen for visse sykdommer og andre helsemessige forhold.

Brus

Brus kan være kaldt, forfriskende, sukkerholdige og vanedannende. Mange brus inneholder betydelige mengder koffein. Soda drinkers kan ubevisst utvikle en avhengighet eller avhengighet til koffeinholdige, kullsyreholdige drikker.

Det er liten eller ingen næringsverdi i brus, så de bør fjernes fra kostholdet ditt først. Øk inntaket av vann og te, og drikker alle naturlige fruktjuicer når du craving litt sukker.

Diet soda er ikke en akseptabel erstatning. Selv ernæringseksperter og leger fortsatt debatt mulige effekter av aspartam og andre sukker erstatter, noen studier viser at å bytte til diett brus ikke nødvendigvis føre til vekttap.

Coffee Shop Drikke

Som brus drinkers, kan noen koffein narkomane mette sine cravings med modifiserte "kaffe" drinker. Selv om svart kaffe eller kaffe med en liten skvett melk er lav-kalori alternativer, dagens kaffebarer tilbyr mange drikker som inneholder fløte, sukker og andre tilsetningsstoffer.

Hvis du trenger litt koffein, bestille en enkel kopp kaffe og legge små mengder av melk, fløte eller sukker selv.

Beriket mel produkter

Du bør unngå mest kommersielle hvitt brød og andre bakeprodukter som inneholder beriket mel. "Anriket mel" angir at melet er blitt bleket og strippet for verdifulle næringsstoffer. Kjøpe hele korn brød og pasta i stedet.

Bakevarer

Stor ost wienerbrød og muffins på størrelse med knyttneven din er ikke et godt alternativ for ditt daglige kosthold. Porsjonene av bakevarer er ute av kontroll. Disse bakervarer inneholder vanligvis anriket mel, en stor mengde sukker og transfettsyrer.

Hvis du har tilgang til en etikett, sjekk for å sikre at maten ikke inneholder noen "delvis hydrogenert" oljer fra hard-stick margarin. Selv om du ser "NO TRANS FAT" på boksen, sjekk den ernæringsmessige fakta uansett. Noen selskaper kan slippe unna med denne etiketten ved bevisst å basere sine påstander på en svært liten del størrelsen. Hvis du er i tvil, sjekk ingrediensene.

Pre-pakket "Instant" Rice

Hvis du ønsker å koke ris, kjøpe poser med hvit eller brun ris. Unngå eske risretter som inkluderer krydder pakker. Selv om resultatene kan være deilig, smaks pakker inneholder store mengder salt og andre konserveringsmidler. Les ernæringsmessige fakta på sidepanelet; de fleste av disse ris produkter er meget høy i kalorier.

Cook hvit og brun ris på komfyren eller i en riskoker. Hvis du vil at ris til å ha mer smak, tilsett litt urter, krydder og salt-free krydder etter at du koke ris.

Hermetisk kjøtt

Hermetisk kjøtt, for eksempel hermetisert kylling og Spam, er fulle av konserveringsmidler. Selv hermetisk kjøtt kan være nyttig i en nødsituasjon, ikke inkludere dem som en fast del av kostholdet ditt.

Hermetisert suppe

De fleste hermetisert supper er svært høy i natrium. Hvis du ikke har tid til å lage din egen suppe eller lager, se etter lav-natrium alternativer til din lokale matbutikk.

Stekt mat

Noe stekt kan inneholde noen "skjulte" kalorier. Noen restauranter kan bruke oljer med transfett eller stekt mat kan være belagt med et liberalt mengde kjernemelk eller egg. Stick med grillet eller bakt kjøtt og grønnsaker.

Hvis du ønsker å hengi seg til stekt mat en gang i blant, steke maten selv slik at du kan velge den oljen og tilpasse oppskriften.

Fast Food

En stor porsjon pommes frites kan være en godbit en gang i blant, men du bør fjerne fast food fra ditt daglige kosthold. De fleste av maten er stekt i olje og sjelden inneholder en betydelig mengde av sunne vitaminer og mineraler. Begrens fast food inntaket til et par ganger i måneden.

Frukt Snacks

Hvorfor spise frukt snacks når du faktisk kan spise frukt? Selv om noen merker kan legge viktige vitaminer og mineraler til frukt snack, gummies, frukt rundstykker og andre bearbeidede frukt snacks kan inneholde mye sukker og andre tilsetningsstoffer. Sats på en naturlig tilnærming og velge frisk frukt i stedet.