Digidexo.com

Slik Conquer Stress

Slik Conquer Stress


Stress, fysisk eller mental overanstrengelse forårsaket av press fra vårt ansvar og samhandling med samfunnet, påvirker negativt alle på et tidspunkt i livet. Mens noen stressende situasjoner er gunstig og utfordrer oss til å strekke oss til større høyder av prestasjon, kroniske stressfaktorer som har økt til skadelige nivåer, for eksempel samlivsproblemer, økonomiske bekymringer, helsespørsmål og dårlige vaner, bør lindres for økt fysisk og følelsesmessig -Å være. Søker minnelige løsninger med kreditorer og ærlig kommunikasjon med sine kjære, kan et jobbskifte eller råd fra en lege være første skritt for å redusere stressnivået, men personlige atferds praksis kan lindre mange aspekter av stress-indusert ubehag.

Bruksanvisning

•  Pust dypt når du føler deg spesielt stresset eller emosjonelle å umiddelbart rolige nerver. For en lengre sikt løsning, praktiserer en form for yoga eller Tai Chi regelmessig - helst daglig - å sentrere deg selv og ta viktige avgjørelser fra en avslappet, ufølsom tilstand.

Identifiser stress utløser. På grunn av tidligere erfaringer og oppfatninger, reagerer alle forskjellig på forskjellige situasjoner. Når du føler deg selv å bli anspent, spør deg selv hva som forårsaker du stress. Når du har identifisert stressor, brainstorm etter løsninger for å lindre at stress. Deretter ta de nødvendige skritt for å eliminere at stressor fra videre påvirker deg.

Observer dine tanker. Bli klar over dine dominerende tankeprosesser. Dona € ™ t tillate sinnet å bygge historier om svikt. Bevisst velger å handle eller reagere bare til konstruktive tanker eller impulser. Dersom minner fra tidligere tap hemme deg, bevisst husker de gangene du lyktes til enhver oppgave og la de positive minnene til å påvirke dine handlinger.

Be om hjelp. Hvis du føler deg overveldet av enhver situasjon, be om hjelp fra de du kjenner til løsninger på problemet. Hvis det ISNA € ™ t mulig, tømme tankene og lytte til hva din intuisjon forteller deg er det beste løpet av handlingen til å ta. Hvis rådene ikke er skadelig for deg eller andre, med tanke på å følge rådene mottatt.

Koble med din åndelighet. Healing påvirker av religiøs praksis er velkjent. Identifisere kjernen tro og hva du tror din kjerneformål er for det øyeblikket, den dagen, og på lang sikt. Uttrykke takknemlighet for hvem du deretter fortsette å være selv du var ment å være.