Digidexo.com

Natural Cures for livmor Fibroids

Livmor fibroids er godartet, muskuløse vekster som utvikler seg i livmorveggen. Ifølge Mayo Clinic, de påvirker nesten tre av fire kvinner. En rekke behandlinger, inkludert kirurgiske prosedyrer og farmasøytiske legemidler, er tilgjengelig for bruk i å fjerne fibroider og lindre symptomene. Det finnes også en rekke naturlige behandlinger som kan brukes for å behandle denne tilstand.

Eteriske oljer

Eteriske oljer som nattlysolje, agurkurt og linfrø brukes til å behandle livmor fibroids. Disse urte oljer er rike på essensielle fettsyrer, som har naturlige, potent anti-inflammatoriske egenskaper. Tar 2 til 3 spiseskjeer om dagen hjelper til å lindre betennelser assosiert med muskelknuter.

Urtete

Urtete kan være brygget fra en rekke urter som bidrar til å krympe fibroids. En te kan være brygget fra 2 ts hver av krampe bark, burdock, motherwort og wild yam og en teskje hver av mullein blader, stikkende ask bark og ingefær. Plasser urtene i en bolle og dekk med 1 liter kokende vann. La urtene til bratt for minst 10 til 15 minutter, og deretter press den inn i en mugge. Drikk en kopp dette te to ganger om dagen.

Castor Oil Compress

Lakserolje komprimerer er en mye brukt folkemedisin å avlaste smertefulle symptomer på livmor fibroids samtidig bidra til å krympe dem. Varm en bolle med Castor olje og deretter dempe en vaskeklut i oljen. Plasser vaskeklut over bekken området i ca 10 minutter. Igjen, dempe vaskeklut i den varme oljen og legg den over bekken-området. Gjenta til totalt 30 til 60 minutter.

Sitz Baths

Tar sitz bad en gang eller to ganger om dagen bidrar til å øke blodsirkulasjonen i bekkenområdet og redusere betennelser og smerte som er forårsaket av fibroids. Kjøre et bad som er like varmt som huden din kan håndtere med nok vann til å dekke ditt bekken området. Sitte i badekaret i 15 til 20 minutter. For å forsterke den terapeutiske nytten av sitz bad, kan du tilsette noen dråper avslappende urte essensielle oljer som rosmarin, lavendel eller kamille til badet.

Betraktninger

Hvis du velger å selv behandle livmor fibroids med naturlig rettsmidler, er det viktig at du først få den veiledning og råd fra helsepersonell. Du bør også ta en sammen en liste over eventuelle resepter eller kosttilskudd som du er i dag. Dette er viktig fordi naturmidler kan påvirke effekten av enkelte medisiner.