Digidexo.com

Vitaminer for Spider Vein Treatment

Vitaminer for Spider Vein Treatment


Spider årer er et tynt lag med vener nær hudens overflate, vanligvis dukke opp på bena, lår og ansikt. Når venene ikke lenger fungere riktig, kan venene få blokkeringer og klumper i huden og begynner å grenen ut som et tynt spindelvev, derav navnet edderkopp årer. Det er mange vitaminer som er tilgjengelige for behandling av edderkopp årer for å forbedre sirkulasjonen og svekkede årer.

Vitaminer

Vitaminer som er nyttig i behandling av edderkopp årer er vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E og vitamin K. Vitamin A bidrar til å forbedre hud og helbredelse. Vitamin B kan forbedre hudens vev, cellefunksjon og blodkar. Vitamin C er lastet med sitrus bioflavonoider, antioksidanter og hjelpemidler i sirkulasjon. Vitamin E kan bidra til smerte, hevelse i bena og forbedre blodsirkulasjonen; og Vitamin K bidrar til å støtte kapillærer vegger. Når den påføres direkte på huden, kan Vitamin K kremen også redusere forekomsten av misfargede vener.

Lecitin er et annet vitamin anbefales for behandling av edderkopp årer på grunn av sin evne til å hjelpe til med fordøyelse og kvitte seg med fettstoffer. Daglige doser av magnesium hjelpemiddel i dempende arteriene og muskler, mens vanlige mengder sink hjelp vev helbrede. Kobber kan hjelpe med bindevev rundt venene og forbedrer elastisiteten.

Vitaminer brukes med kosttilskudd

Vanlige urte kosttilskudd i behandling av edderkopp årer inkluderer hestekastanje, slakter kost og druekjerneekstrakt. Naturmedisinere anbefaler å ta disse kosttilskudd i forbindelse med vitaminer. Hestekastanje reduserer ofte hevelse og tyngde folk flest klager over med edderkopp årer og åreknuter, reduserer betennelser og forbedrer blodsirkulasjonen. Grape seed extract har Vitamin C og antioksidanter, og kan hjelpe til med sirkulasjon. Slakter kost hjelper venene blir mindre innsnevret. Blåbær bidra til å gjøre kapillærveggene sterkere og forebygge åreknuter. Hawthorne ekstrakt har Vitamin C i det og kan hjelpe med blodstrøm, sirkulasjon og hjertefunksjon. Disse kosttilskudd er høy i vitaminer og næringsstoffer, og kan hjelpe med vev og kardiovaskulær funksjon.