Digidexo.com

Hvordan lage Forretter for en diabetiker

Når du planlegger en komme sammen, verter jobbe hardt for å sikre en deilig meny som alle kan nyte. Facing spesielle behov, som diabetes, kan føles som en skremmende oppgave for selv den mest erfarne vert. Men med litt planlegging, noe som gjør diabetiker vennlig forretter trenger ikke å være stressende. Målet for naturlig lav-sukker eller low-carb valg og dine diabetiske gjester bør være i stand til å sluke opp deilige forretter uten anger. Bare sørg for at de sparer litt plass for hovedretten.

Hvordan lage Forretter for en diabetiker

Velg ost. Tilby skiver eller cubed oster med fullkorn kjeks eller brød. Forbered en low-carb fondue for servering med cubed kjøtt eller grønnsaker. Lag en smeltet eller krydret ost dukkert for å gå sammen med skiver grønnsaker eller hele korn chips.

Gjør opp en rekke skiver grønnsaker i en rekke farger. Skyll godt og skjær i korte strimler eller bite størrelse stykker. Ordne på en behagelig måte på brett med et utvalg av velsmakende fall. Inkluder grønnsaker med en naturlig utvalg av figurer som brokkoli, babymais og cherrytomater.

Lag en frukt skuffen. Velg frukt med høyere fiberinnhold, som epler, appelsiner, pærer og jordbær. La skinnet på når det er mulig og hensiktsmessig. Serveres med lite sukker frukt dips.

Gjør mini-wraps. Forbered sunne, full-size wraps og kutt i kvartaler eller femtedeler. Bruk tannpirkere til å opprettholde sine former. For å være ekstra glukose vennlig, gjør med fullkorn tortillas i stedet for den typiske mel eller maistortilla.

Bruk kjøtt. Tilby hakkede eller kjøttpålegg på skuffen med skiver eller cubed oster og fullkorn kjeks. Forbered mini kebab fra mager kylling eller biff og grillede grønnsaker.

Forbered sunne, mini smørbrød. Foreta regelmessige smørbrød på hele korn brødet ved hjelp av magert kjøtt, grønnsaker og begrensede mengder mayo. Skjær opp i flere mindre biter og spyd gjennom med dekorerte tannpirkere. Forbered flere varianter og ordne på en forrett skuffen.

Hint

  • Hold masse vann tilgjengelig. Vann er spesielt viktig for personer med diabetes.
  • Når du forbereder et fruktfat, se opp for frukt med mye sukker og lite fiber. Kontroller næringsinnholdet i frukt forhånd.
  • Unngå å bli stressa om å forberede diabetiker vennlig forretter. Hold deg til sunn mat og diabetikere venn, familiemedlem eller gjeste bør ha noe problem å finne gode matvarer til snack på.