Digidexo.com

Slik Doner Plasma i DC

Slik Doner Plasma i DC


Består av bare 8 prosent proteiner og antistoffer, er plasma den flytende delen av blodet til overs etter røde og hvite blodceller og blodplater er fjernet fra blodet. Plasma består av 92 prosent vann. Når du donere plasma, er blodet skilt fra plasma og returnert til kroppen din. Plasma blir så brukt til å lage medikamenter som behandler blodlivstruende forstyrrelser og sykdommer. Plasma inneholder også 500-pluss proteiner.

Bruksanvisning

•  Kontroller kravene for å donere plasma i Washington, DC Du må være mellom 18 og 64, veier ikke mer enn 250 kg., Og du må ikke være gravid, fødselen mor til et barn yngre enn 6 måneder eller har innhentet piercinger eller tatoveringer i de siste 12 månedene.

Gjør en avtale med din lokale DC plasma donasjon sentrum for å møte med legen på stedet for å diskutere din medisinske historie og gjennomgå en fysisk undersøkelse. Ditt blod er trukket og testet for noen sykdom. Hvis sykdommen er funnet, er du ikke kvalifisert til å være en donor.

Presenter donasjon senter med legitimasjon og bevis på statsborgerskap, som du må være en amerikansk statsborger å donere plasma. Fødselsattester, førerkort, pass, regninger og naturalise sertifikater er bare noen av de aksepterte metoder for identifisering og statsborgerskap.

donere plasma. Du vil tilbringe omtrent en time til en og en halv time hektet til en Food and Drug Administration-godkjent maskin som vil skille plasma fra blodet. Det er tillatt, selv oppmuntret til å ta med noe å underholde deg mens du donere, for eksempel en bok eller musikk. Når du har fullført donasjonsprosessen, vil du motta kompensasjon for din donasjon. Beløpet varierer basert på din donasjon senterets politikk.