Digidexo.com

Tegn og symptomer på overdreven gass Pains

Tegn og symptomer på overdreven gass Pains


Overdreven gass kan buildup i systemet av mange grunner - for eksempel en pågående sykdom som irritabel tarm syndrom - eller rett og slett å spise en fet eller tungt måltid. Overdreven gass kan presentere med ubehagelig smerte og noen få andre symptomer kan også være til stede med smerte, noe som gjør overdreven gass enda verre. Hvis du har overdreven gass, lære hva du skal se etter kan hjelpe deg med å avgjøre dette.

Øvre del av magen smerte

Øvre magesmerter kan bety alvorlige problemer - som for eksempel hjerteproblemer eller luftveisproblemer - hvis du føler smerter når du puster. I mange tilfeller kan selv smerte i øvre del av magen bety overdreven gass og oppstår ofte etter at vi spiser for fort og ta i for mye luft. Raping eller drikkevann litt varm te kan bidra til å berolige noen av disse smertene, men hvis de ikke går bort etter en dag eller to bør du oppsøke lege for å sikre at det ikke er noe mer alvorlig.

Nedre del av magen Pain

Smerter i nedre del av magen - rundt eller like under navlen - er et annet område dreven gass kan presentere. Denne typen gass blir fanget i tarmen og kan være vanskeligere å utvise så bare raping det ut. Tar et enzym supplement som Beano og unngå fet mat og meieriprodukter kan bidra til å lindre denne smerten. En varmet komprimere og legging fosterstilling kan også gi umiddelbar lettelse også. Igjen, hvis smertene varer mer enn én eller to dager bør du oppsøke lege.

Konstant raping

Konstant raping er et symptom som kan følge dreven gass smerte. Dette er et tegn på at det er luft fanget i magen som ikke har passert gjennom: dette forekommer ofte etter å ha spist et stort måltid. Mens du kanskje tror det uhøflig, hjelper raping med overdreven gass, så unnskylde deg selv når du føler behov for og gjøre det - i stedet for å holde den i - som bare kan øke gass smerter.

Føler Flatulent

Å være flatulent er en ubehagelig og pinlig symptom på smertefulle gass, men det er også et svært nyttig en. Som raping, hjelper flatulens kroppen å kvitte seg med noe av den gassen, men det kan ta tid. Hvis du føler flatulent og opplever lavere magesmerter dette er sannsynligvis overdreven gass og du bør unnskylde deg selv og vente på det å passere.

Oppblåsthet

Oppblåsthet er et vanlig symptom som følger sammen med luftsmerter, og det kan gjøre at du føler deg tung og treg. Hvis du oppdager en tetthet rundt midjen din som ikke er vanlig, og føler øvre eller nedre del av magen smerter, er gass mest sannsynlig den skyldige. Unngå å spise salt mat eller fet, fet mat når du føler deg oppblåst; da disse kan bidra til din bloat.