Digidexo.com

Retninger for OneTouch Ultra

Retninger for OneTouch Ultra


OneTouch Ultra er en liten digital glukose meter brukes av diabetikere. Mens de fleste blodsukkermålere vil gi et blodsukker lesing, samler Ultra og organiserer informasjonen over lang sikt. Det er i stand til å produsere diagrammer og gjennomsnitt for å aktivere en diabetiker å beskytte seg mot farlige blod-sukker nivåer. I tillegg gjør Ultra brukeren å velge alternative nettsteder fra fingertuppene. Dette bidrar til å hindre gjentatte finger pricks og gjør at de med dårlig hånd sirkulasjon å velge et område med mer blod flyte.

Retninger for OneTouch Ultra

Hvor å Test

Sett teststrimmelen inn i porten på toppen av apparatet. Dette vil slå på maskinen. En kode vil vises på måleren --- sammenligne denne koden til flaske med strips for å sikre at de samsvarer. Hvis en eller annen grunn har de ikke samsvarer, bruke piltastene til å bla frem til samme koden er funnet.

Hold fingeren lance fast mot side du selv velger. Trykk på utløserknappen. Dette frigjør lansen raskt inn i huden til å produsere blod for å teste.

Klem eller massere huden for å danne en liten rund dråpe blod.

Trykk på stripen til dråpe blod mens det fortsatt er sikker i måleren. Måleren vil vise et bekreftelsesvindu for å indikere om mengden blod var tilstrekkelig for testing. Hvis beløpet var tilstrekkelig, vil resultatene vises i omtrent fem sekunder. Hvis det ikke var nok blod, fjerne stripen og prøve med en ny.

Tilgang diagrammer og grafer

Trykk på "i" tasten under pilene. En skjerm vises som gir deg mulighet til å velge mange alternativer, inkludert Loggbok, Glukose analyse og Mat Gjennomsnitts. Bruk piltastene til å bla og velge informasjonen ønsket.

6. Utfør en blodprøve, og testen som beskrevet ovenfor. Når resultatene er vist, bruker du pil-skjermen for å bla nedover. Dette vil vise hvordan den aktuelle resultat sammenlignet med et gjennomsnitt tatt i løpet av de siste 14 dagene.

Sett inn kommentar informasjon etter tester. Dette kan gjøres for å holde oversikt over variabler som kan endre rette målinger, for eksempel målinger tatt under trening eller når du er syk. Trykk "OK" etter en test og bruk piltastene for å bla gjennom kommentarmuligheter. Trykk "OK" etter hver kommentar du vil legge til.

Hint

  • Administrerende diabetes krever konsultasjon av lege. Eventuelle helsemessige spørsmål om en lesning bør rettes mot legen.