Digidexo.com

Lavt blodsukker Symptomer

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået synke til svært lave nivåer. Fordi kroppen din trenger glukose (sukker) for å fungere, kan denne tilstanden være livstruende. Hjerneskade, koma og død kan bli resultatet hvis blodsukkeret ikke er økt raskt. Fordi tiltak må tas raskt, kjenne symptomer å se etter kan redde et liv.

Nervøsitet

For å gjøre opp for mangelen på blod sukker tilgjengelig for energi, utgivelser kroppen store mengder adrenalin i kroppen. Adrenalinet "forsterkere opp" kroppen din og gjør at du føler deg nervøs og anspent. Det kan også føre til at hjertet til å rase.

Intens Hunger

Kroppen din trenger glukose, så det begynner å sende ut kraftige signaler for å få deg til å spise mat. Dessverre kan den sult bli dempet av kvalme som er en annen bivirkning av adrenalin.

Svimmelhet

Når blodsukkernivået er lavt, er hjernen en av de første organer til å bli rammet av konsekvensene. Ikke bare kan du føle deg svimmel, men du kan ha problemer med noen form for koordinering.

Døsighet

Glukose er kroppens primære energikilde. Uten det, kommer du til å føle deg utslitt. Selv når dine nivåer tilbake til normal, kan du fortsatt føler deg sliten i flere timer etterpå.

Tap av bevissthet

Hvis blodsukkernivået faller under 40 mg / dL, kan du miste bevisstheten. Du vil være i stand til å svare verbalt eller fysisk til folk som prøver å hjelpe deg. Hvis den ikke behandles umiddelbart, kan pasienten gå i koma eller dø.