Digidexo.com

Hvordan få gratis medisinsk rådgivning

Hvordan få gratis medisinsk rådgivning


Alle vet at lege kan være dyrt. Hvis du gjør en avtale med en lege, og du ikke har helseforsikring, kan du forvente å betale oppover på $ 100 for et enkelt kontor besøk. Hvis du ikke er klar til å oppsøke behandling, kan du bruke andre kilder i tillegg til en lege kontor for å få legehjelp.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en medisinsk leksikon. Du finner disse tekstene i de fleste biblioteker og de kan brukes til å sjekke ut informasjon om helsemessige forhold og sykdommer. ADAM Medical Encyclopedia har tusenvis av medisinske artikler.

Gå til en gratis helse rettferdig. Sykehus og andre lokale organisasjoner holder helsemesser mange ganger i løpet av året. Disse messene kan gi deg muligheten til å snakke med leger og sykepleiere om helsen din.

Bruk en medisinsk nettsted for råd. WebMD er en av de beste medisinske ressursene som er tilgjengelige på nettet. Du kan bruke den til å finne ut detaljert informasjon om ulike sykdommer samt bruke symptom kontrolløren verktøyet for å finne ut mulige plager.

•  Finn en lege blogg for å få medisinsk hjelp. Mange leger er nå å skape sine egne blogger hvor de deler ut medisinsk informasjon gratis til massene.

Send legen din. Å kutte ned på antall kontor besøk at de har en dag, kan en lege tilby å gi deg råd over e-post. Mange leger vil ikke ta betalt for denne tjenesten.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger seriøs legehjelp, bør du sette opp en avtale for å se din lege eller gå til legevakten.
  • Du bør ikke følge noen medisinske råd gitt via Internett, uten å konsultere lege først.