Digidexo.com

Raw Food sopp kur

Raw Food sopp kur


Sopp finnes naturlig i kroppen i små mengder. Når det begynner å overpopulate i kroppen, kan det føre til symptomer som trøtthet, lunger, leddsmerter, hodepine, tarmproblemer og hudproblemer. Kostvaner kan bidra til en soppbefolkning, så å gjøre endringer som man følger en rå mat diett kan redusere mengden av sopp.

Årsaker til Fungal Overgrowth

Spise en diett høy i raffinert mat og sukker bidrar til overdreven soppvekst. Sopp slik som gjær-mating av av sukker. Sukker finnes ikke bare i tabell sukker og søt mat, men i stivelsesholdige matvarer som brød og poteter, samt alkohol.

Antibiotika kan endre balansen av bakterier og sopp som finnes naturlig i kroppen. Ubalansen fører til en overvekst av sopp som gjær. Antibiotika er ofte foreskrevet for sykdom, men de kan også bli funnet i små mengder i kjøtt.

Stress og røyking også føre til en overvekst av sopp. Både stress og røyke senke mengden av oksygen tilgjengelig for celler på grunn av puste endringer. Soppen vokser raskt når oksygen ikke er tilstede, så reduserer oksygen til cellene resulterer i en rask vekst av sopp.

Kontrollerende Fungus med rå matvarer

En rå mat diett er en ideell måte å bekjempe soppbefolkning. En rå mat diett består av å spise fersk, rå og ubehandlet frukt, grønnsaker, nøtter og frø. På en rå mat diett, er mat ikke kokes eller varmebehandles for ikke å ødelegge de naturlige enzymer og næringsstoffer som finnes i maten.

En rå mat diett er hensiktsmessig å kontrollere sopp fordi det begrenser og unngår faktorer som forårsaker soppvekst. Bearbeidet, raffinert mat er full av sukker og er ikke forbrukes med en rå mat diett. Selv bearbeidede grønnsaker og frukt kan ha sukker tilsatt som konserveringsmidler, og disse matvarene er ikke en del av en rå mat diett som de har blitt varmet opp under behandlingen. Antibiotika funnet innen animalske proteiner er ikke inntas som rå mat dietter inkluderer ikke kjøtt. Rå mat dietter anbefaler å spise økologiske grønnsaker og frukt, slik at deltakerne ikke blir utsatt for plantevernmidler og antibiotika som kan endre soppvekst i kroppen.