Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi Lung Zone

Hvordan Finne Refleksologi Lung Zone


Det finnes mange alternative helse veier som folk følger. Mange er helhetlig i sin tilnærming, behandle kroppen som en helhet. Refleksologi er et kraftig diagnostisk verktøy og en ikke-invasiv fremgangsmåte for å behandle områder av behovet i menneskekroppen. Masserer og akupressur teknikker kan brukes på føtter og hender til å bringe smertelindring. Lungelidelser kan bli hjulpet av aktiveringen av disse punktene.

Bruksanvisning

•  Se på håndflaten din høyre hånd. Regionen langs bunnen av fingrene fra side til side og ned i håndflaten omtrent en tomme betegner lunge regionen i håndflaten. Rubbing regionen fra midten av hånden mot bunnen av fingrene på tvers av dette område vil aktivere lungen. Ømme flekker eller ømme punkter tyder på at det er noen form for stress blir brukt til lungene.

Slå høyre hånd over og krølle fingrene løst inn i håndflaten. Langs baksiden av hånden fra knokene til omtrent en tomme tilbake mot håndleddet er lunge-regionen. Dette område strekker seg fra en side av hånden til den andre siden. Gni fra knoke mot håndleddet.

Undersøke den eneste av høyre fot. Regionen definert av bunnen av tærne fra side til side og ned til kanten av ballen av foten er regionen for lungene. Gni fra kanten av ballen av foten mot basen av tær for lettelse.

Kontroll toppen av den høyre foten og man kan finne den tette region definert ved basen av tærne til omtrent en tomme over toppen av foten. Den teknikk som brukes for gnidning på toppen av foten, er å trykke fra undersiden av tåen mot ankelen.