Digidexo.com

Nexcare Kaldt sår behandling

Nexcare, en over-the-counter aktuell salve produsert av 3M, er markedsført som en behandling for munnsår. Skaperne av Nexcare rapporterer at de aktive ingrediensene i salven inkluderer benzokain, allantoin, vitamin E og tea tree olje.

Funksjon

Da gjaldt huden din, forstyrrer benzokain med handlingene til natrium i nerveceller, minkende opplevelser av smerte. Allantoin er et stoff som beskytter huden din og holde det fuktig.

Effekter

Ingrediensene i Nexcare er kjent for å lindre smerte og ubehag forbundet med forkjølelsessår; men det er ingen bevis for sine ingredienser har noen egenskaper som ville faktisk påvirker viruset som forårsaker forkjølelsessår. Med andre ord, Nexcare trolig vil behandle symptomene på forkjølelsessår, men ikke kjernen sår seg selv.

Time Frame

Nexcare anvisninger for bruk råder pasienter til å bruke salven 3-4 ganger per dag.

Funksjoner

Skaperne av Nexcare råder brukere til å kontakte lege dersom forkjølelsessår symptomene ikke bedres innen sju dager mens du tar Nexcare.

Side Effects

Mens skaperne av Nexcare ikke gir noen informasjon om bivirkninger, benzokain og tea tree olje har begge potensial til å forårsake rødhet, kløe og irritasjon, ifølge Mayo Clinic.