Digidexo.com

Hva er fordelene med Thai Hånd Refleksologi?

Thai hånd refleksologi er en form for massasje terapi som er rettet mot spesifikke soner og trykkpunkter som ligger på håndflatene og baksiden av hånden. Som en helbredende soneterapi, er det tilbys av mange fagfolk og spas som en tjeneste. Ifølge National Institute of Reflexology, enkle teknikker brukes på fingre, hender og håndledd fremme helse og helbredelse til alle kroppens områder.

Origins

Thai hånd refleksologi massasje er en vanlig praksis dateres tilbake århundrer i Far Eastern og Midtøsten kulturer. Ifølge Thai Institute of Healing Arts, denne tilnærmingen til massasje begynte mellom 800 og 1200 e.Kr.

Redusere Hodepine

Trykkpunkter for hodet og tempel regionen er funnet på tuppen av tommelen og fingrene. Ved forsiktig elte og masserer tips bare, er det mulig å sakte redusere hodepine eller migrene press.

Bihuler

For å åpne opp bihulene og redusere trykket, sakte massere lengder av hver finger. Fokus på tuppen av fingrene for å bedre blodsirkulasjonen til hodet og øret regionen ved å øke oksygen.

Allergier

Allergisymptomer av alle slag kan reduseres ved å legge press på den kjøttfulle delen av de beste sidene av håndflaten. Dette vil øke blodsirkulasjonen til nesegangene og hals regionen.

Nakke og skulder smerter

Ved å massere området like under felles på hver finger på oversiden av hver hånd med urviseren fra venstre til høyre, er det mulig å redusere nakke press. Skulderpartiet er styrt av det andre segment av hver finger, regionen under fingertuppen (topp / første segment).

Back Pain

Sidene av hendene rundt tommelen området forholde seg til ryggen, og du kan redusere smerte det ved å forsiktig masserer ryggen område av håndleddet felles og tommel regioner.