Digidexo.com

Håndvasking Trinn for Kids

Håndvasking Trinn for Kids


Infeksjoner og sykdommer er oftest overføres ved kontakt fra menneskehender. Det trenger ikke å være hånd-til-side-kontakt, enten. Bakterier og virus kan overføre fra den ene hånden til et dørhåndtak eller lysbryter, og deretter overføre fra det objektet på hånden til neste person som berører den. Foreldre kan bidra til å beskytte sine barn fra infeksjoner og sykdommer ved å lære dem den riktige måten å vaske hendene.

Begynn tidlig

Mange eksperter mener barn så unge som tre år er i stand til å forstå hvorfor håndvask er viktig. De fleste 3-år gamle barn også ha motoriske ferdigheter som kreves for å mestre teknikkene som er nødvendige for riktig håndvask. Lede ved eksempel. Barn elsker å imitere sine foreldre, så viser den riktige metoden for håndvask når det er hensiktsmessig å gjøre det, for eksempel etter at barnet bruker toalettet, blåser nesen eller før du spiser et måltid.

Håndvask Metode

Gi en trygg trinn krakk for barn som er for små til å nå vasken uten hjelp. Vis barnet hvordan du slår på vannet. Sørg for at de forstår hvordan du justerer vannet slik at det er varmt, men ikke for varmt å være komfortabel. Vis barnet hvordan å bruke såpe til hendene. Demonstrere hvordan å gni hendene sammen, for å gni ryggen av hendene og mellom fingrene. La barnet å gjøre det for seg selv og observere for å sørge for at hun gjør en grundig jobb. Vis barnet hvordan å skylle såpen helt av hendene under rennende vann. Vis henne hvordan du slår av vannet og tørk hendene.

Når barnet Kan ikke vaskes

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), amerikanske skolebarn tape mer enn 164 millioner skoledager hvert år på grunn av sykdom. CDC mener at antallet kan reduseres betraktelig hvis barn rett og slett vasket hendene på en jevnlig basis. Noen ganger er det ikke mulig for et barn å vaske hendene når hun trenger det. Såpe og vann er kanskje ikke tilgjengelige. I disse tilfellene anbefaler CDC lar barna bruke et alkoholbasert gel å vaske hendene. Lær barnet ditt å plassere en liten mengde gel på håndflaten av en hånd og deretter gni hendene sammen og pass på å få gel på ryggen av hendene, mellom fingrene og på håndleddene. Trene barnet til å fortsette å gni gel på hendene før hendene er tørre.