Digidexo.com

Hvordan redusere risikoen for nyresykdom

Hvordan redusere risikoen for nyresykdom


Betydelig nyreskader er irreversible. Når nyrene slutter å fungere, må du bli satt på dialysebehandling som kan være svært drenering og er en midlertidig behandling. Nyresykdom er ofte forebygges. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan redusere risikoen for nyresykdom.

Hvordan redusere risikoen for nyresykdom

Styr diabetes eller mengden av sukker inntak. Hvis du er diabetiker du allerede er i faresonen for nyresykdom eller fiasko. Ikke kontrollere din diabetes mer enn tredobler risikoen for nyresykdom eller fiasko. Diabetikere trenger å være på en streng sunt kosthold, ta insulin når sukker nivåer er over 150 og få rikelig med mosjon hver uke. Hvis du trenger hjelp til å lage en diett spesielt for diabetikere, må du spørre legen din for å få hjelp.

Unngå tunge forbruk av mørke kullsyreholdige og koffeinholdige drikker. Konstant forbruk av mørke kullsyreholdige drikker over tid kan slites ned nyrer, til slutt forårsaker nyresykdom. Hvis du er nødt til kullsyreholdige drikker, husk at du trenger å holde dette forbruket på et minimum. Det anbefales at du bruker lys brus i stedet for mørk.

Unngå å holde urin i blæren i lange perioder av gangen. Holder urin i blæren i lange perioder kan føre til at det å pakke opp i nyrene, vanligvis forårsaker ekstrem smerter i korsryggen. Over tid kan dette betydelig skade nyrene, legge grunnlaget for nyresykdom. Det finnes måter å unngå dette. Ikke drikk store mengder væske i løpet av 2 til 3 timer av din sengetid. Når du har å bruke på badet mens du reiser, stoppe på nærmeste reise Stopp. Hvis du har overaktiv blære lidelse, må du sørge for at du enten ta medisiner eller være i nærheten av et bad til enhver tid.

Hint

  • Nyrene er ansvarlig for å avhende avfall fra kroppen. Uten nyrene, vil avfallet tilbake opp i kroppen, bli giftig og til slutt drepe deg. Unødvendig å si, er nyre helse ekstremt viktig, og vi kan gjøre mye for å forebygge nyresykdom.