Digidexo.com

Lupus hudutslett Behandlinger

Lupus er en kronisk sykdom der immunforsvaret angriper kroppens organer og vev. Sykdommen forårsaker betennelse som påvirker påvirker ledd, blodceller, nyrer, hjerte, lunger og hud. I noen tilfeller kan resultere i lupus hudutslett. Lupus behandling har bedret seg i løpet av årene, og i dag folk med lupus kan føre vanlige, aktive liv.

Kortikosteroider

Som med noen alvorlig sykdom, bør legen alltid være en del av diskusjonen om den mest effektive behandlingen for lupus og hudutslett som kan følge den. Kortikosteroider, både muntlig og aktuell, er effektive former for behandling for lupus hudutslett. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse som kan påvirke organer og kroppsvev. Når det tas over lange tidsperioder, kan kortikosteroider føre til høyt blodtrykk, vektøkning og diabetes.

Anti-malaria medisiner

Anti-malaria medisiner er en annen type generelle lupus medisiner som har vist seg å være effektive i bekjempelsen av lupus-forårsaket hudutslett. Den muntlige medisiner kan brukes for å hindre lupus fra blusser opp, og dermed bidra med noen utslett. Anti-malaria medisiner kan føre til synsproblemer og muskelsvakhet.

Redusert soling

Å være i solen, eller i lysrør kan sette av en lupus hudutslett. Vær sikker på å bruke solkrem.