Digidexo.com

Hvordan bruke urte infusjon Baths og Omslag

Urtemedisin er en måte å behandle vanlige plager og slappe kroppen. Infusjoner og omslag kan tilberedes hjemme eller kjøpt fra en aner herbalist eller lokal kinesisk apotek.

Her vil jeg gi noen tips om hvordan du bruker urte emulsjoner og omslag for healing og avslappende kroppen for god helse.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut ditt lokale område eller Chinatown eller søk på nettet for urte butikker eller produsenter. Omslag eller emulsjoner kan fremstilles fra friske planter, eller i tørket pulverformede formuleringer. Prøv å kjøpe økologisk dyrkede planter og urteprodukter.

Klargjøring av frisk urt anlegget er viktig. Legg merke til de ulike delene av anlegget som du vil bruke, så potens varierer med plantearter og plantedeler. Vask anlegget eller deler av anlegget forsiktig under kaldt rennende vann og tørk på bomull klut eller et rent håndkle. La tørke i 10 til 20 gode før bruk på det berørte området, eller for forberedelse til en pulverisert form, komprimere eller emulsjon.

For å forberede den friske urt for infusjoner, koke og bratt blader, blomster og frø i en kjele med en halvliter kokende vann i ca 10-15 minutter. Fortsett å røre urter som det koker deretter press vannet fra urter. Avkjøl og tørre før videre behandling eller bruk.

Fire infusjoner kan brukes til ekstern eller intern bruk. En populær måte å bruke urteteer med en avslappende bad. For aromatiske bad legge 1-2 halvlitere med anstrengt urte infusjon og et par dråper aromaterapi essensielle olje til badekaret. For en virkelig avslappende bad legger også noen boble bad til vannet. Slapp av og nyt.

Andre måter å behandle vanlige medisinske tilstander med infusjons bad er å bruke dem i hånden / fotbad eller kroppen vasker. Hånd bad er en fin måte å finne noen lettelse fra leddgikt smerte. Plasser en kul infusjon i en bolle og dyppe hånden i urte behandling i 5 til 10 minutter. For slitne føtter eller å finne noen lettelse fra forkjølelse, hell infusjon i en skål med varmt vann og slappe av føttene i blandingen i 10 til 15 minutter. Infusjoner kan brukes for kroppsvaskinger for å behandle eller å finne releif for påvirkede områder av kroppen. Bruk en ren bomullsklut og dyppe den i en bolle med kaldt lunkent infusjon. Skyll huden med den oser klut.

Urte omslag kan brukes på ulike måter å slappe av i kroppen og gir midlertidig lindring. Omslag kan være laget av ferske, tørket eller pulverisert urte planter. For å bruke friske urter direkte på det berørte området, plasserer forberedt urt på huden og fest med en ren bandasje. Tørkede urter er plassert direkte på bandasje og brukes til det berørte området. Hvis du bruker pulverisert urter, bland pulveret med kaldt vann i en lime og bruke på det berørte huden.

Tips og advarsler

  • Vær nøye med å merke noen allergiske reaksjoner. Fjern urt umiddelbart hvis det er noen tegn til et giftig eller negativ reaksjon.
  • Hvis du tar reseptbelagte medisiner for behandling av eksisterende medisinske forhold, ta kontakt med din lege før du starter noen urte medisiner eller behandlinger. Noen urte medisiner kan samhandle negativt med reseptbelagte medisiner.
  • Bruk alltid urteprodukter som er kjøpt fra en aner herbalist eller apotek og forberede urter riktig. Følg alle instruksjoner og doserings reccommendations for produktet.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.
  • Alltid konsultere legen din før du starter en urte-eller alternativ medisin / behandling.