Digidexo.com

Meal Planning for Weight Loss

Meal Planning for Weight Loss


Organiser hele uken av menyer for tre måltider om dagen, og nøye planlegge din handleliste. Stikker nøye til din handleliste vil hjelpe deg å holde med din diett plan. De fleste matvarer i dagligvarebutikken tilbyr kaloritelling, som hjelpemidler i å skape kalorifattig mat. Det virker fornuftig å gå til butikken når du ikke er sulten for å unngå temptation.The beste delen av organisering med måltid planer er at det tar bort stress på hva du kan lage mat og spise hver dag.

Frokost Plan

Hold en notatbok med frokost menyer, så når du våkner opp hver dag du ikke trenger å drøfte hva de skal fikse. Du kan gjøre mange forskjellige eggehvite omeletter legge lav-fett oster og grønnsaker. Hele korn korn som du har valgt tilby en annen frokost alternativ som du kan fylle med skummet melk og friske bær. Hele korn toast med et tynt lag med naturlig peanøttsmør og sukkerfri syltetøy er svært velsmakende. Husk å erstatte skummet melk for kaffe hvis du har brukt krem.

Lunsj Plan

Hold et godt lager av lav-fett cottage cheese, vann-pakket tunfisk, kalkun, lav-kalori salatdressing, grønnsaker, frukt og hele hvete kjeks klar til å spise. En dag kan du fikse cottage cheese med gulrøtter, rød paprika og noen fullkorn kjeks. Planlegg en annen dag med en kalkun sandwich med krydret sennep på en skive helkornbrød med salat og tomat. En kokk salat med kalkun, fettfattig ost og en avocado skive gjør en sunn og mettende lunsj. Velg et stykke av frisk frukt fra utvalget du har kjøpt.

Middag Plan

Middag kan vise seg å være litt utfordrende, spesielt hvis du har en familie å mate. Start middag med et glass tomatjuice, som det er veldig mettende. Hvis du er matlaging ris eller poteter for familien din, planlegge en svært liten smak for deg selv. Forbered lav-fett protein som kyllingbryst, indrefilet av svin, kalkun brød og fisk, som de er alle sunne kalorifattig valg. Store grønne salater er stor for å tilfredsstille appetitten. Steam ferske grønnsaker fra utvalget du har kjøpt for uken. Brokkoli, grønne bønner, squash, gul hals squash er bare noen få valg. Dra nytte av mange velsmakende krydder, urter, sitron, balsamicoeddik og varme sauser. som generelt er meget lav i kalorier. Legg revet parmesanost til grønnsakene dine for ekstra smak. Som en ekstra bonus, vil familien ha stor nytte av disse sunne måltider.