Digidexo.com

Den beste måten å bli kvitt lopper i Carpet

Å ha en loppeangrep kan være en snikende problem. Hvis kjæledyret ditt har lopper, så er det et sikkert kort at lopper er infesting dine tepper og matter i tillegg. En måte å håndtere effektivt med dette er å sette ut en skål med ren eddik over flere netter på teppet. Dette bør drepe alle loppene.

Vaccum opp Lopper fra Dine Tepper og matter

Dine tepper, gulv og tepper må renses. Hvis du kan kaste tepper i vaskemaskinen, så gjør det. Bruk såpevann, med minst en halv kopp eddik. Såpen alene kan drepe loppene, men den ekstra eddik vil cinch det. Hvis dine tepper er for stor, støvsuge dem grundig og kast vakuumposen skikkelig ved å pakke den i lufttett plastpose, binde det fast og kaster den bort.

Du bør kanskje vurdere å ha en profesjonell teppe renere kommer i til damp rense tepper, som vil kvitte teppe av egg og larver gjemmer seg i fibrene. Skadedyrkontroll fagfolk og noen tepperens tjenester kan også behandle dine tepper regelmessig eller etter behov.

Når et angrep har blitt brakt under kontroll, kan du holde det under kontroll bare ved regelmessig støvsuging. Opptil 50 prosent av loppe egg kan bli utryddet med et enkelt sveip av vakuum. I peak loppesesongen (sen vår og sommer), støvsuge hver andre dag, med særlig vekt på områder kjæledyrene hyppige. Husk å rengjøre under sofaer og stoler hvor eggene kan skjule. Vakuumposen bør fjernes minst ukentlig og kastet i en utendørs trash bin etter å ha blitt forseglet i en lufttett pose.

Holistisk rettsmidler for å bli kvitt loppene i Dyr og Hjem

Det viktigste du kan gjøre er å utrydde lopper og deres egg fra hjemmet ditt. Dette er et utmerket middel for å bli kvitt loppene i gulv og teppe. Bare sette ned en tallerken eller stor tallerken på gulvet i verste berørte området av huset ditt. På platen, tilsett vann, en dråpe eller to av oppvaskmiddel sammen med en dråpe eller to av sitronsaft. Slå på en natt lys over platen. Loppene lokkes av lyset og hoppe på plate, hvor de blir fanget og drept. Hvis dette er gjort for flere netter på rad, til slutt alle loppene vil være borte. Andre rom bør behandles så vel som har loppeangrep. Dette er også stor for kenneler, gangveier og uteplasser.

Naturlig rettsmidler for å bli kvitt din Carpet lopper

Loppe hormoner er ikke godt kjent, men har muligheten til å hindre lopper fra modning (ikke-voksne ikke bite eller rase). Hormonene også hindre egg fra klekking. Den dehydrerende pulver, kjent som Precor eller Zodiac, kan påføres med en plante mister. Pulveret vil tørke ut og drepe loppene. Spray det liberalt rundt huset, garasjen og tepper. Du vil fortsatt måtte behandle kjæledyret daglig med urte loppe pulver, men såpe og varmt vann vil drepe loppene på kjæledyret ditt. Vask sengetøy brukes av kjæledyr ofte og vakuum minst annenhver dag.

Kiselgur er en helt naturlig skadedyrkontroll og vedlikehold produkt som effektivt frastøter lopper. Ikke få dette inn i øynene og ikke puster det inn. Det er foreslått ved bruk av DE regelmessig eller i store mengder som du bærer støvmaske, hansker og et godt sett med briller ved å helle fra posen. Det kan brukes på teppet ditt, stå over natten og deretter støvsuges.

En annen anbefaling er et teppe pulver kjent under navnet Fleabusters. Pulveret er garantert effektive for 12 måneder og dreper lopper ved å tørke dem ut, men er ikke en faktisk gift eller insektmiddel. Eventuelle lopper som er brakt inn i hjemmet går til grunne når de kommer i kontakt med dette pulveret. Den kan brukes på tepper, tepper, møbler og til og med i sprekker i tregulv