Digidexo.com

Hvordan måle Body Fat med et målebånd

Kroppsfett er mengden av gode og dårlige fett på kroppen din. Selv om du trenger en viss mengde kroppsfett å isolere kroppen, lagre næringsstoffer og opprettholde et nivå av attraktivitet, kan for mye kroppsfett føre til alvorlige helsemessige og følelsesmessige problemer. De med en høy prosentandel av kroppen fett er mer utsatt for hjertesykdom, leversvikt og andre store medisinske problemer. Å ha for mye kroppsfett kan også føre til at kroppen til å føle seg svak som kan føre til depresjon. Du kan bruke et målebånd for å beregne kroppen fett. Dette kan hjelpe deg å skape og opprettholde en sunn livsstil.

Hvordan måle Body Fat med et målebånd

Mål din naturlige midje størrelse. Dette er området som ligger mellom magen og hoftene. Plasser enden av målebåndet over din marine innpakning målebånd rundt midjen din for riktig måling. Spill denne målingen.

måle den bredeste delen av hoftene. Hofter er plassert like under magen og over lårene. Spill denne målingen.

Mål låret og leggen din dominant ben (ben som er den sterkeste, vanligvis tilsvarer hvilken hånd du skriver med). Kalven av benet ligger over ankelen og under kneskålen. Registrere disse målingene.

Mål håndleddet av din dominerende hånd. Spill denne målingen.

Mål halsen din og ta opp denne målingen.

Bruk en online kroppsfett kalkulator for å bestemme riktig mengde kroppsfett. Du kan også beregne kroppsfett ved hjelp av denne formelen:% fett = (163,205 LOG ((abdomen) + (hofte) - (nakke))) - (97,684 LOG (høyde)) - 78,387

Du trenger en vitenskapelig kalkulator for å utføre denne beregningen.

Hint

  • Spør en venn til å utføre disse målingene for mer nøyaktige resultater. Ta kroppsfett målinger hver måned til du oppnår en sunn fettprosent.
  • Oppsøk lege før du starter en øvelse eller diett diett.