Digidexo.com

Den sesongmessige Detox Diet

Den sesongmessige Detox Diet


Detox dietter er calorie-reduksjon planer forventes å ha avgiftende effekt. Å ta fatt på sesong detox diett, du redusere eller eliminere bearbeidet mat, kjøtt, sukker meieriprodukter, og koffein fra dine måltider og vedta et måltid plan rik på grønnsaker, frukt, nøtter og frø, og samtidig øke vanninntaket. Ved å stole på lokale råvarer tilgjengelig i sesongen, er dette en kostnadseffektiv plan. Rådfør deg alltid med helsepersonell før du tar fatt på en detox diett for å sikre at det er riktig for deg.

Slik fungerer det

Hver årstid har ferier og festligheter. Du kan ha en tendens til å overindulge på på disse tider og fordøyelsessystemet ikke fungerer så godt som den burde. I teorien, toksiner bygge seg opp i dette området, noe som oppblåsthet. Mens tarmen er normalt selvrensende, kan du forenkle prosessen ved inntak av mer væske på sesongbasis for å skylle intestinal fôr og fjern eventuelle giftstoffer som er samlet siden sist detox. Tilleggs vannforbruk kan også føle deg mer full, noe som gjør det lettere for deg å holde deg til din diett og gå ned i vekt, Shedding disse uønskede skytende ferie pounds.

Hva du gjør

Begrense din diett for å frukt, dampede grønnsaker, bønner og nøtter i en uke til 10 dager er ikke så vanskelig som du kanskje tror, ​​hvis du planlegger fremover. Unngå å kjøpe og serverer kjøtt og fisk, samt meieriprodukter og sukker. Begynn hver dag med et glass vann med sitron eller lime juice. Tenkt å drikke 10 åtte-unse glass eater løpet av de neste par timene.

Stol på lokale råvarer. I løpet av våren kan du nyte smoothies laget med gulrøtter og selleri, for eksempel under detox. Om sommeren, er avhengige av tomater, mais, bønner, squash og zucchini samt fersken, jordbær og blåbær. I høst, dra nytte av den siste innhøstingen og utnytte eple og gresskar i menyen planer. I vintermånedene, gjør en solid suppe fra gule erter og linser.

Hva kan du forvente

Sørg for å drikke minst 10 åtte unse glass vann om dagen for å unngå dehydrering, en vanlig bivirkning av detox diett programmer, som kan forårsake hodepine og generell sykdomsfølelse. Utøve moderat og få rikelig med hvile for å redusere eventuelle negative bivirkninger. Du kan føle deg lettere og uthvilt!