Digidexo.com

Hvilken type Trening Trenger jeg å Bli en trener?

Å bli en personlig trener kan gi deg muligheten til å gjøre en god leve mens positivt påvirke liv og helse for dine kunder. I motsetning til mange andre jobber, det er ingen konkrete etableringsbarriere som hindrer deg fra å bli en personlig trener - i teorien, kan du sette ut i morgen og begynne å rekruttere kunder med ingen sertifisering overhodet. Men å skaffe sertifisering før han ble trener vil låne troverdighet til dine undervisningsmetoder og åpne dører for flere jobbmuligheter med treningssentre og spas.

Fitness Trainer utdanning

Merk at det ikke er noen reell utdanningskravet til å bli en personlig trener. Hvis målet ditt er å sette opp butikk i din egen personlige treningsstudio eller fitness studio, kan du begynne å rekruttere kunder akkurat nå uten noen rettslige konsekvenser. Men selv om det ikke er formelt krav at du har pedagogiske legitimasjon før han ble trener, private arbeidsgiverne vil ofte se etter en høyskole grad, trenings sertifisering eller begge deler før de vurdere deg for en stilling.

College Training

Forfølge et universitet i kondisjonstrening eller tilsvarende utdanning som idrettsmedisin, kinesiologi (studiet av hvordan menneskekroppen beveger seg) eller mosjon vitenskap ved et lokalt universitet for å forbedre din troverdighet som en trener. Hvis du virkelig har en forkjærlighet for trening, kan disse typer programmer lære deg nok om biologi, human fysiologi og lignende for å forberede deg til å håndtere hele spekteret av virkelige situasjoner du vil møte på jobb, for eksempel pre-eksisterende skader, bevegelighetsvansker, og andre typer klient problemer. Videre kan en høyskole grad gjøre deg vises mer i stand, landing deg flere intervjuer og bidrar til å skille deg fra andre potensielle trenere som søker de samme posisjonene med en mangel på universitet opplæring.

Sertifiseringer

Tenk sertifiseringer, enten med eller uten følge høyskole grad, for å låne ekstra troverdighet til arbeidet ditt. Du kan delta på noen av en rekke potensielle fitness sertifiseringsprogrammer, inkludert de sponset av American Council on Exercise, National Academy of Sports Medicine, National Federation of Personlig trener, og uavhengige sertifiseringer fra individuelle styrke trenere. Noen av alle disse kan bidra til å styrke din troverdighet i feltet sammen med økende arbeids kropp av kunnskap. Generelt sett, din potensielle arbeidsgiver vil være på jakt etter en eller flere spesifikke sertifiseringer, så forsøke å finne ut hvor du ønsker å arbeide og skreddersy dine sertifiseringskrav for å møte kravene til den aktuelle arbeidsgiver.