Digidexo.com

Hvordan å forutsi hjertesykdom gjennom håravfall

Hvordan å forutsi hjertesykdom gjennom håravfall


Forskere ved Harvard Medical School har funnet ut via en medisinsk studie som mannlig mønster skallethet kan være knyttet til økt risiko for hjertesykdom. Ifølge studien, pasienter med store mengder hår tap led tilstander som angina eller hjerteinfarkt; de også gikk gjennom et økt antall hjerte-relaterte operasjoner. Forskere sier at alder ikke kom inn i bildet i løpet av studien, som de undersøkte menn med skallethet i alle aldre. Ifølge denne studien, er det mulig å bestemme en manns risiko for hjertesykdom basert på mengden av skallethet han har.

Hvordan å forutsi hjertesykdom gjennom håravfall

Grow håret ditt hvis du normalt barbere det helt skallet før det er minst en kvart tomme i lengde. Dette vil gjøre det lettere for deg å finne ut nøyaktig hvor dine hårløse flekker ligge. Hvis håret ditt er lengre, er det ikke nødvendig å klippe det så lenge det kan bli børstet tilbake og ut av veien på kronen av hodet ditt.

Be venner til å undersøke toppen av hodet ditt der du vil ha problemer med å se. Enten be dem om å ta et bilde av hodet ditt slik at du kan undersøke og bestemme risikoen for deg selv, eller stole på deres vurdering av hårtap.

Bestem din klasse av hårtap. Match din økt risiko for hjertesykdom med tilhørende nummer nedenfor, som leveres av forskerne. Merk at disse prosentsatsene ikke bety at du har den sjansen for å få hjertesykdom. Snarere er dette din økt sjanse for å få det over en mann som ikke viser noen skallethet. For eksempel, hvis en 40-år gammel mann av gjennomsnittlig helse var 2 prosent sannsynlighet for å få hjertesykdom, og du er også en 40-år gammel mann av gjennomsnittlig helse med en liten skallet område på kronen din, er du en total 25 prosent sannsynlighet for å få hjertesykdom.

Ingen skallethet: Baseline - 0 prosent økning i risiko

Begynner å miste håret på pannen, ikke krone: 9 prosent økning i risiko

Små kaldhet på Crown: 23 prosent økning i risiko

Hair Fullt Mistet på Crown: 36 prosent økning i risiko