Digidexo.com

Symptomer på heteslag og dehydrering

Symptomer på heteslag og dehydrering


Heteslag og dehydrering er et medisinsk nødstilfelle. Heteslag og dehydrering ikke bare oppstår når noen har vært ute i den varme ørkenen uten vann. Det kan skje i hjemmet, på en jobb nettsted, på en utendørs trening feltet, og andre steder der folk har jobbet ute i lange perioder av gangen. Folk er mest utsatt for å utvikle heteslag er folk med høyt blodtrykk, enkeltpersoner trener i et varmt miljø, og eldre.

Behavior

Folk som lider av heteslag og dehydrering vil ofte være irritabel. De kan også vise tegn på uklarhet, særlig hvis de er eldre. Mangel på koordinering er også et tegn på heteslag og dehydrering. Dersom den forblir ubehandlet, delirium og bevisstløshet kan forekomme, så vel som varme strøk.

Tørrhet / Svette og Chills

Noen som opplever heteslag og dehydrering vil ofte ha en veldig tørr munn og nese, men de kan bli svett voldsomt. I alvorlige tilfeller kan det være en mangel på svetting. Folk kan også oppleve frysninger og slå blek selv om været er veldig varmt. Ekstrem tørste er tydelig, og personen kan være i stand til å mette tørsten.

Urinering

Når heteslag og dehydrering oppstår det resulterer i liten eller ingen vannlating. Hva urin er passert vil ha en sterk lukt og være mørkt.

Vital Signs

Heteslag og dehydrering kan produsere lavt blodtrykk og en rask hjerterytme. Pulsen kan være svak, men rask. Pust vil være grunne og rask.

Feber, kvalme / oppkast

Folk opplever heteslag og alvorlig dehydrering vil ofte ha feber. De kan også oppleve kvalme. I tjene tilfeller oppkast kan forekomme.

Advarsel

Når en person er inne i heteslag og dehydrering kroppen ikke lenger har tilstrekkelig fluid for å opprettholde de funksjoner av vitale organer. Akuttbehandling bør søkes umiddelbart for å hindre heteslag og / eller død.