Digidexo.com

Hjerte arytmi Symptomer hos kvinner

Hjertearytmier, også kalt hjertearytmier, er uregelmessig hjertebank av hjertet og påvirke cirka 2,2 millioner mennesker i USA arytmier kan oppstå i et sunt hjerte, eller kan være en indikator for hjertesykdom.

Symptomer

Hjerte arytmi symptomer hos kvinner kan inkludere en flagrende i brystet, en racing eller langsom hjerterytme, brystsmerter, kortpustethet, svimmelhet, svimmelhet eller besvimelse.

Symptomfri

Hjertearytmier ofte ikke har noen symptomer, og er først lagt merke til av en lege.

Årsaker

Hjertearytmier kan være forårsaket av hormoner i forbindelse med menstruasjon, øvelser, sterke følelser, visse medisiner, røyking, alkohol og visse medisinske tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og koronar hjertesykdom. Også, noen mennesker er født med hjerterytmeforstyrrelser.

Feildiagnostisering

Hjertearytmier er ofte antatt å være forårsaket av panikk, stress eller angst, og leger kan overse muligheten for hjertesykdom.

Behandling

Behandling av hjerterytmeforstyrrelser, varierer avhengig av typen av arytmier, og alder og tilstanden til pasienten. Noen metoder inkluderer å sette inn en pacemaker, medisiner, konvertering og kirurgi.