Digidexo.com

Hvordan bruke Natural Scar rettsmidler

Huden er kroppens største organ. Det er lett å skade huden. Selv om huden reparerer seg selv når skaden har blitt gjort de berørte huden ikke ser og føler akkurat det samme som den gjorde før den ble skadet. Dette er hva vi vanligvis refererer til som et arr. Arr kan skyldes flere forskjellige typer skader på huden som brannsår, kutt og selv Operasjonssnittene. Arr kan ha forskjellig utseende, avhengig av typen av såret og den måte av helbredelse. Selv om arr kan aldri gå bort helt det finnes måter å redusere synligheten av et arr som gjør det mindre merkbar.

Bruksanvisning

•  Bruk aloe vera gel på et sår som går gjennom helbredelsesprosessen for å hindre permanent arrdannelse. Gni litt av gel på det berørte området tre til fire ganger daglig.

Bruk honning til å helbrede og minimere utseendet på arr. Honning har vært brukt gjennom tidene for sine helbredende egenskaper. Gni litt honning på det berørte området. Siden honning er klissete du vil ønske å dekke det berørte området med et gasbind bandasje. La honning på for 15-30 minutter og deretter vaske det av. Du kan også bidra til å helbrede huden din fra innsiden og ut ved å spise en teskje honning hver dag.

Bruk sitronsaft for å minimere forekomsten av gamle arr. Mens gamle arr ikke kan forsvinne helt deres utseende kan bli sterkt redusert. Påfør sitronsaft til en gammel arr to til tre ganger om dagen for å lette arr og gjøre det mindre synlig. Du kan også bruke kokosolje for samme effekt. Ikke bruk sitronsaft på ferske sår som det kan føre til svie og irritasjon. Bruk sitronsaft bare på gamle arr.

Påfør kakaosmør for å minske synligheten av arr. Kakaosmør har vært brukt i årevis for å behandle arr og strekkmerker. Selv kakaosmør kan ikke helt fjerne arr kan det absolutt minimere utseendet på arr. Påfør kakaosmør til det berørte området av huden 3-4 ganger om dagen for å visne utseendet på arr.

Bruk olivenolje eller vitamin E olje for å redusere forekomsten av arr. Både olivenolje og vitamin E olje har blitt rost for sine fantastiske effekter på huden. Gni litt av en av disse oljene på det berørte området av huden 3-4 ganger daglig. Vitamin E eller olivenolje vil også bidra til å holde huden fuktig og smidig samt redusere fremkomsten av arr.