Digidexo.com

Natural Cures for Ovarian Cancer

Natural Cures for Ovarian Cancer


Eggstokkreft er en form for kreft som begynner i eggstokkene (reproduktive kjertler av en kvinnelig). Ifølge National Cancer Institute, om lag én av 57 kvinner vil utvikle kreft i eggstokkene.

Budwig Diet

Biokjemiker og kreft ekspert Dr. Johanna Budwig fant at blodet til mange kreftpasienter manglet phosphatides og lipoproteiner. Ifølge Dr. Budwig, ved å få en tilstrekkelig mengde av disse viktige ingredienser, kan du ikke bare forebygge kreft, men også kurere det. Dr. Budwig anbefaler en diett av linfrøolje og kesam (en europeisk versjon av cottage cheese).

Ingefær

I en studie fra 2006, fant forskere ved University of Michigan Comprehensive Cancer Center at ingefær forårsaket eggstokkreft celler til å dø. Ifølge forskerne, ingefær forårsaket celledød i samme takt som i de vanligste kjemoterapi narkotika. Fordelen med å bruke ingefær i løpet av kjemoterapi er betydelig. Ingefær har ingen kjente bivirkninger og pasientene ville være usannsynlig å utvikle en motstand mot ingefær (så mange utvikler til de legemidlene som brukes i kjemoterapi).

Sol

Ifølge Dr. Cedric F. Garland ved University of California San Diego, kvinner som hyppig utsettes for sollys har mindre sjanse for å utvikle eggstokkreft enn kvinner som lever i kaldere, mindre solrike områder. Dr. Garland bemerker at vitamin D-piller er et alternativ til å flytte til en sunnier regionen.

Vibrasjonsenergi

Ifølge Dr. Budwig, kan enkelte matvarer øke en enkeltpersoner "vibrasjonsenergi." Dette i sin tur gjør en individuell bedre utstyre å bekjempe ulike kreftformer. Disse inkluderer ferske, økologiske matvarer. Ifølge Dr. Budwig, bør du holde deg unna hydrogen og fet mat, som kan ha motsatt effekt. Du kan finne en liste over høyt vibrasjons matvarer på linken nedenfor.

Advarsel

Eggstokkreft er en svært alvorlig tilstand. Ifølge Ovarian Cancer National Alliance, er ca 20 000 kvinner diagnostisert med kreft i eggstokkene og ca 15 000 dør av det hvert år. Videre bare 46 prosent av kvinner som er diagnostisert med eggstokkreft leve med sykdommen i mer enn fem år. Mens forskning tyder på at noen naturlig rettsmidler kan være gunstig, er det ingen naturlige legemidler som utvetydig kurere kreft i eggstokkene. Dermed, hvis du har eggstokkreft, er det best å søke råd fra legen din før du bestemmer hva den beste behandling plan er for deg.