Digidexo.com

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Hvis du har opplevd større vekttap, kan du også være med å gjøre slapp hud. Jada, du har mer energi og ser flott ut i klær, men jeg vet at overflødig hud kan ta en stor toll på selvtilliten. Og etter alle dine hardt arbeid for å miste vekt, er det en skam å la noe holde deg fra følelsen flott om kroppen din.

Heldigvis finnes det måter å fast slapp hud etter store vekttap uten kirurgi.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Legg i tid med vekter. Hvis du ikke allerede bruker vekter som en del av din vekttap systemet, er nå på tide å begynne å bruke dem til fast slapp hud. Ved å stramme opp musklene, vil huden over musklene ser også fastere. Møte med en personlig trener og spør om hvilke øvelser vil firmaet dine spesielle problemområder.

Tørr børste huden din daglig før hver dusj. Tørr børsting er stor for å forbedre sirkulasjonen og hjelpe holde lymfesystemet sunt. Men utover det, er det også svært nyttig å stramme sagging hud.

Masser huden daglig etter hver dusj med aprikoskjerneolje (som er flott for moden eller sensitiv hud) eller Emu Oil (som også kan bidra til å bekjempe rynker). Ta deg god tid med denne prosessen i stedet for rushing gjennom det - det har helsemessige fordeler utover å hjelpe fast slapp hud (som øker blodsirkulasjonen og generelle hud tilstand).

Påfør en ukentlig kroppsmaske på huden din som inkluderer Rhassoul Clay som har hud oppstrammende egenskaper. Mange spas tilbyr denne tjenesten, eller du kan mikse din egen.

Vurder å bruke Patchouli eterisk olje som også kan bidra fast sagging huden. Du kan blande litt på med aprikos olje, eller du kan bruke den essensielle oljen på andre måter (alltid sørge for å fortynne det først).

Fortsett å feire og ta godt vare på kroppen din etter din vellykket stort vekttap.