Digidexo.com

Hvordan slenderize tunge bein

Hvordan slenderize tunge bein


Mange mennesker, særlig kvinner, bære ekstra vekt i lårene og leggene. Når det er mer vekt på den nedre legeme-område, og mindre i den øvre delen, er det generelt ansett som en pære form. For å slenderize tunge bein, er det spesifikke tiltak du kan ta for å redusere bulk og bidra til å gjøre beina mer velskapt og slank.

Hvordan slenderize tunge bein

•  Reduser fettinntaket. For å slenderize tunge bein, må du slutte å spise noe mettet fett. Hvis bena tendens til å bli tung når overkroppen forblir tynn, kan dette være hvor du lagrer fett. Skjær ut overflødig sukker, karbohydrater, mettet fett og høyt kalori drikker. Fett inntaket bør være mindre enn 10 prosent av det samlede kaloriinntaket.

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) moderat aktiv voksne alder bør holde kaloriinntaket i størrelsesorden ca 2500 til 3000 eller under for en mann, og 2000 til 2500 eller mindre for en kvinne. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du droppe kaloriinntaket fra det laveste av disse tallene. Ett kilo kroppsfett er 3500 kalorier, så å miste en kilo fett, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier i syv dager.

Få en kroppsinnpakning på en salong. Kaffe og tang innpakninger bidra til å redusere væskeretensjon og kan føre til slankere lår. Det kan ta mer enn en kroppsinnpakning å se en forskjell. I tillegg drikker drikker som grønn te og kaffe for sine vanndrivende effekt, siden tunge lår kan være delvis på grunn av væskeretensjon.

Ta fettforbrenning aminosyre kosttilskudd. L-kreatin, L-glutamin og L-arginin er alle fett brennere som vil bidra til fett tap. Disse kan kjøpes i kombinert supplement form i en helsekost butikk eller på nettet. De er ofte tilgjengelig i spesielt formulert for å brenne fett en produkter. Ta aminosyre kosttilskudd i henhold til instruksjonene for best resultat.

Øke aerob aktivitet, inkludert svømming, dans, sykling, stepping, elliptiske, tredemølle og krets vekttrening. Gjør minst 30 minutter med aerobic type trening fem eller flere dager per uke. Jobbe opp til 60 minutter eller mer for å øke fettforbrenningen. Alle disse øvelsene vil hjelpe brenne fett og bidra til mer slanke lår.

6 Gjør vegg knebøy. Disse er flotte for å brenne fett og øke muskel i lårene. Stå med ryggen opp mot en vegg og bøy knærne, skyve ned veggen, til lårene er parallelle med gulvet. Hold stillingen i minst 30 sekunder. Har disse fire til fem ganger per dag og øke varigheten hver dag til du kan holde stillingen i inntil fem minutter eller mer.

Prøv jogge for å forbrenne fett. Løping eller jogging brenner en enorm mengde fett. Bare sørg for å få gode joggesko for å beskytte leddene. I tillegg er kickboksing en effektiv mosjon for å redusere tunge lår og skape en slankere ben på grunn av alle de ben spark involvert.