Digidexo.com

ESBL Fjerne Protokoller

Fremveksten av utvidet-spektrum beta-laktamase, eller ESBL, fører til problemer på sykehus og langsiktig omsorg anlegg, da disse bakteriene utvikler resistens mot antibiotika. Pasienter med ESBL-produserende bakterier utvikle urinveiene og tarminfeksjoner og noen ganger problemer med sår. På grunn av bakterienes resistens mot enkelte antibiotika og motvilje mot å behandle det med andre antibiotika i frykt for å utvikle ytterligere motstand, behandlingstilbud forbli begrenset. Facility rengjøring protokoller må være behandling.

Identifisering av risikofaktorer

Ifølge en artikkel i Infectious Disease Control Journal detaljering en studie av pasienter i en intensivavdeling (ICU), konklusjonen identifisert visse risikofaktorer, som for eksempel å være over 60 år eller nyere antibiotika bruk, involvert i ESBL-produserende bakterier . Studien konkluderer med at screening pasienter Ved inntak til intensivavdelinger for ESBL risikofaktorer bør være en standard protokoll. Når identifisert, hvis disse pasientene viser noen av symptomene på ESBL, så de bør behandles for ESBL-produserende bakterier uten å vente på en diagnose.

Isolation

Ifølge Mount Nittany Medical Center, sykehus svare på trusselen om ESBL-produserende bakterier ved å isolere pasienter som har ESBL i sine rom så mye som mulig. Denne protokollen, som omfatter streng kontroll over elementene som kommer inn i rommet og over besøkende, oppfyller kriterier for å begrense spredningen av bakteriene som en integrert del av rense sykehuset.

Forebygging

Etter behandling av potensielle infiserte pasienter og isolere de som er smittet, dikterer neste protokoll hindre ESBL-produserende bakterier. Gode ​​håndvask teknikker fortsette å bli vektlagt i sykehus og andre fasiliteter, men ifølge artikkelen i John Hopkins Medicine, vil det ikke være nok til å hindre ESBL. Implementering av god praksis ved sykehuspersonalet sammen med screening av alle innkommende pasienter demonstrere god potensial som forebyggende tiltak.