Digidexo.com

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil


Pinjekjerner olje har dukket opp som et vekttap hjelpemiddel, og med god grunn. Pinjekjerner er av høy kvalitet proteiner og inneholder aminosyrer, og furu nøtteolje fungerer som en appetitt suppressant. Fettet i furu nøtteolje oppfordrer utgivelsen av et hormon som kalles Cholecystokinin (CCK), som undertrykker appetitten. Dette ble avsluttet i en studie publisert i lipider i helse og sykdom, og referert av National Institute of Health. Å vite at furu nøtteolje kan fungere som en naturlig appetitt suppressant, det finnes måter å bruke den til å hjelpe til med vekttap.

Pine Nut Oil og pinjekjerner

Det finnes flere forskjellige måter å legge furu nøtteolje til ditt daglige kosthold. Den enkleste måten er å kjøpe ren furu nøtteolje, og toppen av salater. Det kan være lurt denne salaten å være en pre-måltid forrett, som den samme studien nevnt ovenfor også hevdet at de høyeste appetitt undertrykke effekter skjedde 30 minutter etter inntak av furu nøtteolje.

Duskregn pinjekjerner olje på salaten, eller spise en håndfull pinjekjerner minst en halv time før et måltid. Rå pinjekjerner kan også legges til salat. Pinjekjerner pesto er ofte sett på mange restaurantmenyer, eller du kan lage din egen ved sliping pinjekjerner i en jeksel eller liten food prosessor. Bruk pesto på hele hvete eller glutenfrie kjeks, eller toppen av noen varm pasta.

Kosttilskudd

En annen måte å inkludere furu nøtteolje i kosten er gjennom kosttilskudd. Furu nøtteolje kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek eller helsekostsentre. Pass på å følge instruksjonene for riktig dosering på etiketten.

Mens du legger pinjekjerner til maten kan legge krydder, husk at den beste måten å bruke det for vekttap er å konsumere det, i noen form, 30 til 60 minutter før et måltid. Du kan bruke pinjekjerner eller furu nøtteolje opp til tre ganger per dag. Hvis du bruker kosttilskudd, følg dosering informasjon på etiketten.

Forholdsregler

Hvis du har en allergi mot peanøtter eller tre nøtter, for eksempel valnøtter, pekannøtter, mandler og andre, må du være forsiktig med å spise pinjekjerner. Pinjekjerner er et tre nøtt, så sjansen for at du ville være allergisk mot dem er betydelig høy. For å være sikker, må du ta kontakt med din lege eller allergolog før du prøver pinjekjerner. Mens peanøtter ikke regnes et tre nøtt, hvis du har en allergi mot dem er det en 30 til 60 prosent sjanse for at du også har, eller vil utvikle en allergi mot tre nøtter, ifølge Dr. Scott Sicherer, forsker ved Jaffe Food Allergy Institute.