Digidexo.com

Hvordan å miste 5 Pounds i 5 uker

Den beste måten å gå ned i vekt er å være smart om det - kontrollere deler, trene regelmessig, og se på kaloriinntaket. THvis resten vil komme med tiden. Det er godt å sette et mål for hvor mye du ønsker å gå ned i en viss tid. Å miste 5 pounds i 5 uker, følger du disse trinnene.

Hvordan å miste 5 Pounds i 5 uker

•  Finn ut datoen fem uker fra den dagen du begynner. Husk at dagen og bruke den til å presse deg selv til å nå din vekt-tap mål. Ha dagen uthevet eller sirklet som en nyttig påminnelse.

Vær oppmerksom på kaloriinntaket. For begynnelsen av fem uker, prøve å ta i 200 færre kalorier om dagen enn ditt vanlige kosthold. Den anbefalte kaloriinntak for den gjennomsnittlige mannlige er ca 2900 kalorier om dagen. Den anbefalte kaloriinntak for den gjennomsnittlige kvinnelige er 2250 kalorier om dagen. For å finne ut den anbefalte kaloriinntak for å opprettholde din nåværende kroppsvekt, kan du gå til CGS Network nettsted.

Portion ut matinntaket til en balansert diett av protein, karbohydrater og frukt eller grønnsaker. Bruk en mat pyramide for å finne ut hva de rette delene er.

Begynn å trene hver dag. Den beste måten å trene er å løpe eller jogge. Start forsiktig og jobbe deg oppover til du er i stand til å løpe eller jogge i 30-40 minutter.

Hold deg til din opprinnelige trening plan og kosthold. Ikke gi etter for cravings, men vet at motstå dem er den vanskeligste delen av å miste vekt.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvordan du skal begynne din vekttap mål, bør du kontakte lege. Du bør være i stand til å motta informasjon om vekttap teknikker eller programmer.
  • Bli med et treningsstudio. Finn et treningssenter som tilbyr personlig trening for å hjelpe deg å komme i form.
  • Ikke redusere kaloriinntaket altfor drastisk. Noe mer enn en nedgang på 550 kalorier om dagen regnes som usunn vekttap.
  • Ikke overanstrenger seg når du trener. Vet kroppens grenser før du planlegger en treningsøkt rutine.