Digidexo.com

Raskeste måten å miste Belly Fat for kvinner

Ettersom årene går, kanskje på grunn av arvelighet, aldring eller hormonelle forandringer, mange kvinner merker en økning i magefett. Wake Forest University nylig gjennomført en studie som viste hvordan kosthold alene er ikke så effektiv som trening når det gjelder å miste raskt magefett. Studien nevnt at kvinner som kombinerte et sunt kosthold og treningsprogram mistet abdominal fett mens kvinner som brukte slanking alene, gjorde ikke det.

Før du starter

Riktig måle magen eller midje først. Ikke hold magen inne og måle rundt midsection din på navle nivå, med en klut målebånd. Bruk av andre typer tape tiltak vil ikke gi nøyaktige målinger. Belly fett krymper først, over andre områder av kroppen din, og det er gode nyheter for de fleste kvinner. Rådfør deg med helsepersonell, som alltid, før du starter noen form for treningsprogram.

Hva om mat

Det finnes ingen magiske matvarer som forårsaker du å miste abdominal fett. Hvis du spiser riktig mengde kalorier for å føre til vekttap, vil du gå ned i vekt i alle områder av kroppen din, inkludert fett fremvisning på magen din. Et sunt kosthold rikt på fullkorn, frisk frukt og grønnsaker, magre meieriprodukter, magert kjøtt, fjærkre og fisk som overholder riktig porsjonsstørrelser vil øke stoffskiftet og dermed forbrenne mer fett. Redusert eller unngått raffinerte karbohydrater til bedre kontroll insulin og glukose nivåer som er ansvarlig for lagring av ekstra fett i mageområdet. Nøkkelen er å kombinere et sunt kosthold, innlemme motstand og kardiovaskulær trening, og du vil tone musklene samt miste buk fett trygt, raskt og permanent.

Belly Fat Øvelser

Sit-ups er ikke den beste øvelsen for oppstramming opp din midsection. Heller fokusere på de dypere og lavere musklene i magen. Bekken tilter og heiser er stor for dette. Disse type øvelser også hjelpe korsryggen og andre deler av kroppen din. For bekken tilt, lå på ryggen på gulvet med knærne bøyd og peker mot taket. Flate ryggen, stramme magemusklene og stakk bekkenet opp litt. Hold denne posisjonen i ca 10 sekunder. Gjenta fem ganger. Sakte jobbe opp til 20 repetisjoner.

For bekken heiser, lå på ryggen og ta med bøyde knær opp mot brystet. Slapp armene av sidene. Spent nedre del av magen og løft baken opp fra gulvet og tar sikte knærne mot taket. Hold i 10 sekunder og gjenta. Sakte bygge opp til 20 reps.