Digidexo.com

Dry Needling & Fibromyalgi

Dry Needling & Fibromyalgi


Fibromyalgi er en ofte misforstått tilstand som det medisinske feltet er fortsatt lære mer om. Fibromyalgi er diagnostisert med kronisk smerte bløtvev smerter i 11 av 18 ømme punkter på kroppen, vanligvis sammen med søvnforstyrrelser som gjør det vanskelig for kroppen å fullt hvile og komme hver kveld.

Fordi fibromyalgi har fortsatt så mye mystikk rundt det, kan det være vanskelig å få en behandling som fungerer for deg. Tørr nåling hadde typisk blitt brukt til å hjelpe mennesker med muskelsmerte syndrom, men blir nå også brukes til behandling av fibromyalgi også. Sørg for å rådføre seg med legen din før du starter noen nye behandlinger.

Hvor tørr needling Works

Dry needling fungerer ved å ha en fysioterapeut injisere en solid nål inn dine triggerpunkter. Dette er også kjent som intramuskulær stimulering. Karel Lewit bemerket i sin avis, "The Needle Effect i lindring av muskelsmerte", som i mange tilfeller har et stoff trenger ikke å bli injisert - analgesi er ofte produsert uten den. Dette kalles nålen effekt. Noen amerikanske stater tillater ikke tørr needling å bli praktisert, men det praktiseres i land som Afrika, Nederland, Canada, Chile, Irland, Spania, Sveits, Storbritannia og New Zealand. Dry needling er fortsatt betraktet som en alternativ medisin, noe som betyr at det ikke er regulert av de samme regler og retningslinjer som styrer tradisjonell medisin.

Dry Needling Verses Akupunktur

Akupunktur er ansett som en annen gren av alternativ medisin enn tørr needling. Teknikkene er like, men begrunnelsen og begrunnelsen er svært forskjellige. Nålene som brukes er ofte de samme, men tørr needling er en vestlig alternativ medisin praksis, mens akupunktur er en østlig tradisjonell / alternativ medisin praksis.

Akupunktur har vært brukt i Kina siden det andre århundre f.Kr., som er registrert i den kinesiske posten Shiji. Dry needling startet i det 20. århundre. Tradisjonell kinesisk medisin er basert på mønstre av disharmoni, mens moderne vestlig medisin er basert på biomedisinsk resonnement. Begge har blitt studert i et bredt spekter av medisinske tidsskrifter.

Dry Needling med Injection

Mens tørr needling kan praktiseres uten steroider, David J. Alvarez, DO, og Pamela G. Rockwell, DO, som finnes i deres avis "American Family physican" at injisere en liten mengde Xylocaine er ikke nødvendig for effekten av tørr needling skal skje, men det gjør den utvinning tid raskere og mindre smertefull.

Sammenligning Fibromyalgi med myofascial smertesyndrom

Det finnes flere studier på tørr needling og muskelsmerte syndrom, men noen forskere, som for eksempel Ruben S. Ingber, MD, i hans avis "Fibromyalgi og muskelsmerte News," er villig til å trekke en sammenheng mellom fibromyalgi og myofascial smertesyndrom i form av resultatene netted fra tørr needling. Imidlertid har fibromyalgi å gjøre med smerter i bløtvev poeng, og myofascial smertesyndrom er muskelsmerter. De er begge kroniske tilstander.

Dry Needling for Fibromyalgi

Det er flere case-studier på resultatene av akupunktur og fibromyalgi enn det er for tørr needling og fibromyalgi. Men i boken "Fibromyalgi & annet Central smertetilstander," Forskerne fant at for noen fibromyalgi lider, gjør tørr needling gi lindring.