Digidexo.com

Hvordan håndtere med en forelder død

Hvordan håndtere med en forelder død


Uavhengig av barnets alder, kan død av en forelder være en livsforvandlende hendelsen. Sørgende er å forvente, men et nytt perspektiv er også nødvendig å flytte bestått smerte. Nedenfor er bare noen tanker om hvordan man skal håndtere en forelder død på lang sikt.

Hvordan håndtere med en forelder død

•  Forstå at en forelder dør før et barn er en naturlig og uunngåelig del av livssyklusen. Vi er dyr som er født, vokse, visne og dø og akseptere dette vil hjelpe med noen følelser av victimization den sørgende barnet kan føle.

Innse at dine foreldre fikk til å leve et fullverdig liv, og det er hva folk skal gjøre. Enten de døde ung eller gammel, dine foreldre hadde du slik at de sannsynligvis hadde sett ganske mange ting, og lært mye om verden før de døde.

Vær ærlig om dine følelser og ikke later til å bli opprørt hvis du ikke er. Ofte folk anta at å miste en forelder er det verste i verden. Noen ganger er dette ikke tilfelle, og døden av en fornærmende forelder kan være en lettelse for et barn. Aldri føler at du bør bli opprørt hvis du ikke er.

Snakk med andre om din avdøde forelderen. Lagring følelsene inne vil bety en dag vil du trolig eksplodere med triste følelser. Hver gang du snakker om de døde, du minske smerten ved bestått bare litt mer.

Delta i båredekorasjoner og minnestunder som har sett på dem som en plikt eller plikt heller enn noe for trist å håndtere. Den minst de døde fortjener er en respekt sende av og uansett hvor dine følelser ligge på den tiden, må du sette et godt eksempel for dine egne barn i hvordan man skal håndtere døden.

Forklar død dine foreldre til barnet som de kan være svært opprørt. Det er vanskelig for noen mennesker som allerede er foreldrene selv å innse at dine foreldres død kan bringe frem i lyset mange frykter i dine egne barn om din uunngåelige død. Ikke lyv til barn, men forklare ting ærlig og rolig huske at du fortsatt er deres største forbilde selv om du er veldig lei deg selv.

Vit at hver person håndterer døden litt annerledes og den foreskrevne sørgende diett kan ikke oppstå eller kan være alt forbruker. Ta vare på deg selv og din familie uten pause og dermed hedre minnet om alle foreldrene som gikk foran deg.