Digidexo.com

Hvordan eliminere Gynecomastia

Hvordan eliminere Gynecomastia


Gynekomasti er en tilstand hvor menn har en unormalt stor mengde brystvev, ofte forårsaket som et resultat av hormonelle endringer under puberteten. Gynekomasti kan også ha andre årsaker, for eksempel genetiske forstyrrelser eller fedme. Kjent på folkemunne som "mann bryster," gynecomastia kan være pinlig, og behandling er ofte søkt snarest. Selv om plastisk kirurgi er et alternativ, er det en rekke ting du kan prøve å eliminere gynecomastia før du går under kniven.

Hvordan eliminere Gynecomastia

•  Start med å miste vekt. Fedme er en stor bidragsyter til gynekomasti, og Shedding noen få pounds gjør underverker i å redusere mengden fett på brystet. Spør en kostholdsekspert for å utarbeide en spise program du kan holde oss til, og få rikelig med mosjon.

Snakk med legen din om eventuelle medisiner du er på, som visse medisiner noen ganger føre til gynekomasti. Ved å erstatte alternerende behandlinger reduserer ofte problemet.

Ta medisiner som vil rette opp eventuelle hormon ubalanse i systemet, som ubalanser kan bidra til gynekomasti. Konsultere legen din, som vil foreskrive medisiner.

Ha plastisk kirurgi hvis alle andre alternativer mislykkes. Dette er en stor operasjon, og beslutningen om å eliminere gynecomastia gjennom kirurgi bør ikke tas lett på. Operasjonen omfatter fettsuging for å fjerne fett som har samlet seg på brystet, eller et mammaplasty hvori brystvev er fjernet.

Hint

  • Pass på at du velger en kirurg som er kvalifiserte og erfarne.