Digidexo.com

Pediatric Nurse Krav

Pediatric Nurse Krav

Det tar mer enn en grad å bli en pediatrisk sykepleier; Du må også ha evnen til å vise medfølelse, tålmodighet og holde seg rolig under press. Som en pediatrisk sykepleier, vil du spille en sentral rolle i livene til barna i din omsorg. Du kan arbeide i mange innstillinger, og belønningen er stor. Imidlertid så er kravene. Det er definitivt den yrkesvalg for deg selv, hvis du ønsker å gjøre en forskjell i livet til et barn.

Krav til utdanning

For å bli en pediatrisk sykepleier, må du først få en fire år, Bachelor of Science-grad.

Primary Care Krav

Når du arbeider i primærhelsetjenesten, for eksempel et legekontor, vil du være å gi vaksinasjoner, utføre skole physicals og gir gode barne eksamener.

Akutt Care Krav

I sykehus, vil du bestiller foreskrevet medisiner og utføre terapeutiske behandlinger for barn som er akutt eller kritisk syke.

Helsesøster Krav

Som helsesøster, vil du gi nød-og ikke-akutt omsorg, samt opprettholde vaksinasjons poster og utføre regelmessige hørsel og synstester.

Betraktninger

Mange sykepleier skoler tilbyr en to års program som spesialiserer seg på pediatri. Når du tar dette kurset, vil du tjene en Master of Science grad, snarere enn en bachelorgrad.